MasterChef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram! Τι ποστάρει;
Showbiz

MasterChef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram! Τι ποστάρει;

MasterChef 4: Ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef.

Στο χθεσινό επεισόδιο τον είδαμε να επιστρέφει μαζί με όλους όσους είχαν αποχωρήσει και τα spoilers τον θέλουν να μπαίνει ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής.

Παρόλα αυτά, εκείνος δεν πτοείται και δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου πλέον μετρά πολλούς followers.

Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία με την σύντροφό του, Λότους.
Στην τελευταία του ανάρτηση, αποκάλυψε ένα από τα όνειρά του που έγινε πραγματικότητα και έστειλε το δικό του θετικό μήνυμα.

«Όλοι μας σαν άνθρωποι κάνουμε όνειρα. Όνειρα για την ζωή μας, την δουλειά μας, την οικογένεια μας, την καλοπέραση μας. Εγώ πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να ονειρεύομαι την ελευθερία. Πάντα ήθελα να είμαι ανεξάρτητος, ελεύθερος και να ζω την ζωή μου όπως εγώ θέλω. Στα 18 μου για πρώτη μου φορά έκανα πτώση με αλεξίπτωτο και ένιωσα για πρώτη φορά πιο ελεύθερος από ποτέ. Το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε. Φυσικά δεν είναι το μοναδικό μου όνειρο αλλά ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι αν έχεις κάποιο όνειρο τότε θα πρέπει να το κυνηγήσεις μέχρι να πραγματοποιηθεί. Από τότε πάντα κυνηγάω τα όνειρα μου και αυτό με έχει φέρει μέχρι εδώ. Ζήστε την ζωή σας και ποτέ μην σταματάτε να ονειρεύεστε», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved