MasterChef: Ηρακλής Αποστολίδης: «Βγήκα κερδισμένος από το παιχνίδι επειδή με αγάπησε πολύ ο κόσμος»
Showbiz

MasterChef: Ηρακλής Αποστολίδης: «Βγήκα κερδισμένος από το παιχνίδι επειδή με αγάπησε πολύ ο κόσμος»

MasterChef 4: Ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες του φετινού ριάλιτι μαγειρικής  αποχώρησε λίγο πριν από την τελική δεκάδα. Ο Ηρακλής Αποστολίδης μιλάει για τη δυσκολία του εγκλεισμού και το παραμύθι που ζει μετά το παιχνίδι...  

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός έχει πολλά όνειρα για το μέλλον και δείχνει αποφασισμένος να κατακτήσει τους στόχους του.

Ο ίδιος μιλάει για την εμπειρία του μέσα στο παιχνίδι που όπως περιγράφει, ήταν υπέροχη. Διαβάστε τι είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του, λίγο μετά την αποχώρησή του...

Πώς ήταν η εμπειρία σου στο «MasterChef»;

Μοναδική. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσω ξανά κάτι τέτοιο. Και φυσικά θεωρώ ότι βγήκα κερδισμένος, ειδικά επειδή με έχει αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος.

Επίσης, θεωρώ ότι κέρδισα στο θέμα της δουλειάς και αυτό θα φανεί όταν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε με τον κορονοϊό. Ήδη, δούλευα πριν από το παιχνίδι με έναν καταξιωμένο σεφ, τον Γιάννη Μπαξεβάνη, απλώς τώρα απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα. Είναι σαν ένα μαγικό παραμύθι αυτό που ζω.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε τόσο αγαπητό στον κόσμο αλλά και στους συμπαίκτες σου;

Αυτό που είδε ο κόσμος στο παιχνίδι, αυτό είμαι. Ήμουν πραγματικός και πήγα να ζήσω την κάθε στιγμή. Γι’ αυτό και έβγαλα τον πραγματικό μου εαυτό, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι υπάρχουν κάμερες απέναντι.

Υπάρχει κάποιο μυστικό για να διαχειριστείς τη συγκατοίκηση με άτομα που δεν τα ξέρεις;

Στο θέμα της συγκατοίκησης είμαι πάρα πολύ βολικός. Μπορώ να προσαρμοστώ πολύ εύκολα, καθώς, πριν από δύο χρόνια, όταν δούλευα στη Μύκονο, συγκατοικούσα με 18 άτομα. Στο «MasterChef» τα πράγματα ήταν πιο απλά, γιατί μέναμε σε ένα σπίτι όπου είχαμε τα πάντα.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved