Το ξέσπασμα του Πάνου Βλάχου: «Είναι χυδαίος ο τρόπος που χρησιμοποιείται» - Με ποιους τα βάζει;
Showbiz

Το ξέσπασμα του Πάνου Βλάχου: «Είναι χυδαίος ο τρόπος που χρησιμοποιείται» - Με ποιους τα βάζει;

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Πάνος Βλάχος μιλά για την πορεία του στην Αμερική και εξηγεί το λόγο που επέλεξε να φύγει από την Ελλάδα

Ο ηθοποιός εξηγώντας τα βήματα του στο εξωτερικό ξεσπά λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι χυδαίος ο τρόπος που ορισμένοι δημοσιογράφοι του βάζουν «ταμπέλες».

Η αλήθεια είναι ότι ο ηθοποιός αποφάσισε να μεταναστεύσει σε μια περίοδο που η καριέρα του στην Ελλάδα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Γιατί, λοιπόν, έφυγε;

«Δεν μπορώ να βάλω μια λεζάντα για την Αμερική. Σίγου­ρα δεν ήρθα εδώ για να το παίζω μάγκας στην Ελλάδα, το οποίο είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις. Το πιο δύσκολο είναι να διατηρήσεις την καλλιτεχνική σου υπόσταση και τη δίψα σου για αυτό που έχεις ήδη πετύχει. Αν δεν το έχεις πετύχει πριν, είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αν το έχεις ήδη επιτύχει στη χώρα σου, είναι πιο δύσκολο.

Ήρθα στην Αμερική για να γίνω καλύτερος σ’ αυτά που κάνω. Για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Έμεινα γιατί άρχισα να δουλεύω. Είχα την ανάγκη να πάρω ένα διάστημα για να εφοδιαστώ λίγο ή, μάλλον, πολύ παραπά­νω. Διάφορες συγκυρίες με έφεραν να βρω ατζέντηδες και μάνατζερ, έκλεισα κάποιες δουλειές και σκέφτηκα ότι ίσως έπρεπε για λίγο καιρό να το τεστάρω.

Αρχισα να ζω στην Αμερική και να δραστηριοποιούμαι κι εγώ όπως μπορώ, με αποτέλεσμα να γίνει η περι­οδεία της παράστασης “Mistero Buffo” σε πέντε χώρες και η συμμετοχή μου σε κάποιες σειρές και τώρα σε μια ταινία. Ο,τι έκανα επαγγελματικά στην Αμερική ξεκίνησε τυχαία. Δεν είχα σκοπό να κάνω καριέρα. Ούτε μ’ αρέσει αυτό το “να κάνω καριέρα”.

Ο τρόπος που χρησιμοποιείται στο στόμα των δημοσι­ογράφων είναι χυδαίος και βρίσκεται πολύ μακριά από τη δική μου πραγματικότητα. Γι’ αυτό και αποφεύγω να δίνω συνεντεύξεις, γιατί ζω στη δική μου παράλληλη πραγματικότητα, την οποία νομίζω δεν αξίζει τον κόπο να κάτσω να αναλύσω για να γίνω κατανοητός. Αν δεν με ξέρεις και δεν με ψάξεις, για μένα πιο γνωστό είναι το γεγονός ότι είμαι στην Αμερική ή με ποιον άνθρωπο έχω σχέση. Αυτή είναι η ταμπέλα που βάζεις εσύ σε μένα.

Είναι λιγότερο γνωστή η πορεία μου, τι τραγου­δάω, τι φτιάχνω, με τι ασχολούμαι, τι κάνω, γιατί το κάνω, τι έκανα στην Ελλάδα, πώς μιλάω, με ποιους συναναστρέφομαι. Υπάρχουν, εγώ ία έχω εκφράσει, αλλά π ταμπέλα που μπαίνει είναι “Λος Αντζελες και η γκόμενά του, η προσωπική του ζωή”. Οπότε από αυτό βγαίνουν τα συμπε­ράσματα, ενώ έχω εξίσου έντονη κατάθεση πολλών άλλων πραγμάτων. Αυτός είναι ο λόγος που έχω επιλέξει να εκφράζομαι σπάνια δημο­σίως», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved