Πάνος Βλάχος: «Ο,τι και να συμβεί στο μέλλον καμία influencer δεν θα σώσει την κατάσταση»
Showbiz

Πάνος Βλάχος: «Ο,τι και να συμβεί στο μέλλον καμία influencer δεν θα σώσει την κατάσταση»

Ο Πάνος Βλάχος έχει μανιακή ανάγκη για δημιουργία. Και την ικανοποιεί με τις πράξεις του. 

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ατύχημα» από την Cobalt Music, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα τον δούμε -σε έναν μικρό αλλά σημαντικό για εκεί­νον ρόλο, τον οποίο χαρακτηρίζει ευκαιρία αλλά και τιμή- στο «Selena: The Series» του Netflix και την 1η Μαΐου έχει πρεμιέρα στο Lifetime η ταινία του Μπράιαν Χέρτσλινγκερ «The Perfect Pose» στην οποία συμμετέχει.

Σε άλλα νέα, ο ηθοποιός έχει ήδη έτοιμο ένα καθηλωτικό, όπως προϊδεάζει το τρέιλέρ του, ντοκιμαντέρ για τη νίκη του Σπύρου Λούη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 με τίτλο «Against all G-odds».


Ο ίδιος ασχολείται ανελλιπώς με τον αθλητισμό, πιθανότατα για να μη σταματά ποτέ την αναμέτρηση με τον εαυτό του - έχει συμμετάσχει σε αγώνες 50,100, ακόμα και 120 χιλιομέτρων.

«Πάντα ήμουν σε κίνηση. Τα τελευταία 10-15 χρόνια έχω συνδεθεί πολύ με τα σπορ στη φύση, υπερμαραθωνίους, τρίαθλο, ποδήλατο. Σε μεγάλους αγώνες υπεραπόστασης δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Σκέφτεσαι ένα βήμα τη φορά. Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο και οδυνηρό το εγχείρημα που πας να κάνεις. Πρέπει να συνομιλείς με τον εαυτό σου και να του μιλάς όμορφα. Γιατί μόνο αυτόν έχεις. Σκέφτομαι πόσες παράλληλες πραγματικότητες δημιουργούμε όταν τρέχουμε για να καταφέρουμε να τερματίσουμε. Και μάλλον αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα. Να επινοήσουμε παράλληλες πραγματικότητες για αντέξουμε αυτό που συμβαίνει με τον κορονοϊό και τον αποκλεισμό».


Όσο για το αν ο ίδιος φοβάται;

«Δεν φοβάμαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι ζω σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Προσπαθώ να παίρνω πληροφορίες, αλλά να μη βλέπω ειδήσεις. Προσπαθώ να είμαι ένας φάρος δημιουργικότητας και θετικότητας γνωρίζοντας τι συμβαίνει. Πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε σε σχέση με τα γεγονότα και τα στοιχεία. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο και είμαστε όλοι μουδιασμένοι απέναντι στο π συμβαίνει και π θα συμβεί. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι δεν θα χάσει κανείς τίποτα με το να μείνει στο σπίτι και να προστατέψει κάποιον συνάνθρωπό του. Και να εκφράσω τη βεβαιότητα ότι δεν θα μας σώσουν οι celebrities.

Ο,τι και να συμβεί στο μέλλον καμία influencer δεν θα σώσει την κατάσταση. Γιατροί, νοσηλευτές, επιστήμονες, μάσκες και αναπνευστήρες θα σώσουν τον κόσμο. Και μετά από αυτούς τα πολιτικά μέτρα και μετά οι καλλιτέχνες που θα εκφράσουν τέχνη και στο τέλος, στο τελευταίο σκαλί της κλίμακας σωτηρίας και οι celebrities, οι οποίοι θα κάνουν instagram live να συζητήσουν για το νέο κολάν που πήραν», λέει ο ίδιος στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved