Σοκ! Η Δ. Αλεξανδράκη αποκάλυψε τον τρελό αριθμό ανθρώπων που την είδαν να κοιμάται στο instagram
Showbiz

Σοκ! Η Δ. Αλεξανδράκη αποκάλυψε τον τρελό αριθμό ανθρώπων που την είδαν να κοιμάται στο instagram

H Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε μια περίεργη περιπέτεια με το instagram account της.

Το γνωστό μοντέλο κάνει κατά καιρούς κάποια insta lives, όμως η κατάληξή τους είναι κάπως επεισοδιακή θα λέγαμε. Γιατί; Επειδή η Δήμητρα έχει καλή σχέση με τον ύπνο και κακή απ’ ότι φαίνεται με το κουμπί λήξης μετάδοσης του live.

Έτσι, λοιπόν, πολύς κόσμος την παρακολούθησε να… κοιμάται κι εκείνη αποκάλυψε τον αριθμό ανθρώπων που δύο φορές την είδαν στο sleep mode της. Μιλώντας στην εκπομπή του Open beyond «Ευτυχείτε», είπε:

«Με έπαιρνε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να με ξυπνήσει και μου είπε ότι του έχουν πάει χίλια μηνύματα ότι κάνω live στο instagram. Και λέω “τι κάνω;”. έπαθα σοκ στην αρχή. Τη δεύτερη φορά ήμουν στον καναπέ και είμαι μέχρι τα ξημερώματα και κάνουμε με τη Στέλλα Μιζεράκη live. Κλείνει η Στέλλα κι ετοιμάζομαι κι εγώ να κλείσω. Λέω στους followers καθίστε να μου κάνετε λίγη παρέα και κάπως αράζω, γιατί τι έχω εύκολα με τον ύπνο, και με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ. Και πες εγώ είμαι προβληματικιά. Αυτοί που κάθονται και με παρακολουθούν ενώ κοιμάμαι και γράφουν κιόλας; Την πρώτη φορά το είδαν 38. 000 κόσμου και τη δεύτερη φορά 28. 000 κόσμου».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved