Είδαμε την κόρη του Γιώργου Κιμούλη και τα χάσαμε! Είναι μια κούκλα - Δες φωτό από το Instagram της
Showbiz

Είδαμε την κόρη του Γιώργου Κιμούλη και τα χάσαμε! Είναι μια κούκλα - Δες φωτό από το Instagram της

Ένα υπέροχο και πανέμορφο πλάσμα! Αυτή είναι η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σπίτι της Τζένης Καρέζη και η φιλία την οποία αρχικά «έχτισαν» δεν άργησε να γίνει ένας δυνατός έρωτας.

Ένας έρωτας που έφερε στη ζωή την υπέροχη κόρη τους, Μαριάννα.

Η Μαριάννα είναι σήμερα 25 ετών κι έχοντας στις φλέβες της «αίμα» καλλιτεχνικό ακολούθησε τα χνάρια του δημοφιλούς μπαμπά της.

Σπούδασε υποκριτική στο Royal Central School of Speech & Drama στο Λονδίνο και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει λάβει μέρος σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων με μεγάλη επιτυχία.

Ο Γιώργος Κιμούλης της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και πάντα την στηρίζει σε κάθε της απόφαση και κάθε επαγγελματικό της βήμα.


«Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος “συγκατοικώ” με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας.
Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει “το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου».
Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι», είχε πει στο παρελθόν σε συνέντευξή του ο Γιώργος Κιμούλης.


Δες φωτογραφίες της κούκλας Μαριάννας από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved