Λαϊκή τραγουδίστρια έχει κόρη και δεν το γνώριζε κανείς! (Photos)
Showbiz

Λαϊκή τραγουδίστρια έχει κόρη και δεν το γνώριζε κανείς! (Photos)

Είναι μια γυναίκα που απασχόλησε και απασχολεί τη δημοσιότητα χωρίς πάντα να το επιδιώκει.

Έχοντας γνώση των δυνατοτήτων της, φωνητικών και όχι μόνο, δεν παρασύρθηκε από τις «σειρήνες» της ματαιοδοξίας και της δόξας με κάθε αντάλλαγμα.

Επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της αξιοπρέπειας και στέκεται στον χώρο του τραγουδιού επί δεκαετίες, φροντίζοντας παράλληλα τη βασική της προτεραιότητα, τα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας σε γνωστή εφημερίδα αποκάλυψε διάφορα πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για εκείνη.

Ένα από αυτά ήταν ότι έχει κι άλλο παιδί, εκτός από αυτό που ήδη ξέραμε και συγκεκριμένα μια κόρη.

Που γεννηθήκατε;

Στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Πώς ήταν τα παιδικά σας χρόνια;

Ήταν ανέμελα, έζησα και μεγάλωσα πιο πολύ με τη γιαγιά μου, καθώς οι γονείς μου δούλευαν στη Γερμανία. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια, έχω μία αδερφή και τρεις αδερφούς.

Τι έχετε σπουδάσει;

Όταν τελείωσα το λύκειο, σπούδασα Νοσηλευτική στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεν είχα ως στόχο να γίνω νοσηλεύτρια, αλλά πέρασα εκεί και οι γονείς μου επέμεναν να πάω να πάρω το πτυχίο.

Σε τι ηλικία αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το τραγούδι και πως έγινε;

Το τραγούδι το είχα πάντα μέσα μου. Ήταν αυτό που με έκανε να αισθάνομαι καλά.

Όταν πήρα το πτυχίο μου, ήρθα στην Αθήνα και άρχισα να ψάχνω για δουλειά. Μία φίλη μου που ζούσε στην Αθήνα δούλευε σ' ένα νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα ως τραγουδίστρια και με κάλεσε να πάω να τη δω. Πράγματι, πήγα και επειδή ήξερε πως αγαπούσα να τραγουδώ, μου έδωσε το μικρόφωνο να πω κι εγώ ένα τραγούδι. Αφού το είπα, ο κόσμος νόμισε πως είμαι επαγγελματίας τραγουδίστρια. Το ίδιο και ο επιχείρηματίας που με κάλεσε στο γραφείο του και μου ζήτησε να αρχίσω να εργάζομαι εκεί ως τραγουδίστρια. Εγώ βέβαια ξαφνιάστηκα. Δεν περίμενα να μου γίνει ποτέ τέτοια πρόταση.

Είπα λοιπόν στον επιχειρηματία ότι δεν είμαι επαγγελματίας και δεν έχω ούτε μικρόφωνο, αλλά ούτε και ρούχα. Μου είπε να μη με απασχολούν αυτά και θα τα κανονίσει όλα εκείνος. Δέχτηκα και κάπως έτσι άρχισα.

Τη νοσηλευτική δεν την ασκήσατε ποτέ;

Την άσκησα. Στην Αθήνα είχα πάει για να βρω δουλειά ως νοσηλεύτρια. Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ ήταν το τυχερό μου, αφού στο μαγαζί όπου δούλευε η φίλη μου ήταν ένας γνωστός της, ο οποίος ήξερε ότι ζητούσαν νοσηλεύτριες στο Τρίτο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ στην Αθήνα. Έτσι μου σύστησε τον διευθυντή, ο οποίος με προσέλαβε αμέσως. Κι έτσι ξεκίνησα να δουλεύω το πρωί ως νοσηλεύτρια και το βράδυ ως τραγουδίστρια. Δεν άντεξα όμως για πολύ με τα ωράρια,την κούραση,την πίεση και τον κίνδυνο που έχει το να κάνεις δύο απαιτητικές δουλειές, κι έτσι ύστερα από οκτώ μήνες παράτησα τη νοσηλευτική και ασχολήθηκα αποκλειστικά με το τραγούδι.

Πότε κάνατε την πρώτη σας δισκογραφικη δουλειά και ποιος ήταν ο τίτλος της;

Παρότι εργαζόμουν αρκετά χρόνια ως τραγουδίστρια, άργησα λίγο να μπω στη δισκογραφία. Η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά ήταν το 2005, όταν κυκλοφόρησα το πρώτο μου ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Απαραίτητη αγάπη μου» από την Alpha Records,το οποίο πήγε πολύ καλά και με έφερε στη 13η θέση στις πωλήσεις στον επίσημο μουσικό κατάλογο της ΑΕΠΙ.

Έχετε κάνει δύο γάμαυς. Πώς και πού γνωρίσατε τον πρώτο σας σύζυγο και πόσο κράτησε ο πρώτος σας γάμος; 

Ο πρώτος μου γάμος δεν κράτησε πολύ και τον έκανα σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά μου άφησε την κόρη μου ,τη Ράνια. Με τον πρώτο μου σύζυγο είχα γνωριστεί στη Γερμανία.

Και τον δεύτερο σύζυγό σας;

Γνωριστήκαμε στη Γερμανία, όταν τραγουδούσα μία περίοδο σ' ένα νυχτερινό κέντρο εκεί κι εκείνος είχε έρθει στο μαγαζί όπου εργαζόμουν, είπε στην Espresso.

Δείτε ποια είναι η τραγουδίστρια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved