Πέτρος Φιλιππίδης: H σπάνια φωτογραφία με τον γιο του και η συγκίνηση!
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: H σπάνια φωτογραφία με τον γιο του και η συγκίνηση!

Μπορεί ο Πέτρος Φιλιππίδης να μην κάνει συχνά αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά το κάνει πάντα όταν θέλει να κάτι να μοιραστεί.

Το διάστημα αυτό της καραντίνας ο ηθοποιός έδωσε το «παρών» μέσα από τα social media περνώντας το δικό του μήνυμα.

Σπάνια θα δούμε φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή αλλά αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα αν και το μήνυμά του ήταν… συγκινητικό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πόσταρε ένα κολάζ φωτογραφιών με τον γιο του κι έγραψε στη λεζάντα: «Αγκαλιά...........#love#son#father#fatherson#family#hug». Ο ίδιος έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί του και η σχέση τους στηρίζεται στην αληθινή αγάπη όπως κάθε πατέρα με το παιδί του.


«Θέλω σαν τρελός να συνεργαστούμε, γιατί είναι πάρα πολύ ταλαντούχο παιδί. Αλλά θα δοκιμαστεί αλλού, θα πειραματιστεί και όταν έρθει η ώρα ίσως παίξουμε και μαζί. Πρέπει να το... πληρώσει επειδή είναι γιος μου;

Δεν είναι δικό του... σφάλμα! Ο κάθε άνθρωπος τραβάει τον δικό του δρόμο χωρίς να βαραίνει από όλο αυτό. Δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη, το λέω γενικότερα», είχε πει μιλώντας για τον γιο του σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δες τους μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved