Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τις φώτο από το γάμο της με τον Σουλτάτο και το πάρτι που ανέβαλε!
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τις φώτο από το γάμο της με τον Σουλτάτο και το πάρτι που ανέβαλε!

Επέτειος γάμου είχε η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας μετά» αναφέρθηκε στις φωτογραφίες του γάμου της, το πάρτι που ετοίμαζε και ανέβαλε αλλά στον ένα χρόνο που είναι παντρεμένη με τον σεφ!

Ένας ακριβώς χρόνος πέρασε από τότε που η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Πέρυσι, στις 29 Απριλίου ήταν Δευτέρα του Πάσχα, και το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στα Σπήλια Ηρακλείου, παρουσία μόνο συγγενών.

Δύο μήνες μετά το γάμο τους, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έκαναν ένα μεγάλο πάρτι για το γάμο τους, καλώντας μόνο τους στενούς φίλους τους σε μια παραλία της Νάξου.

Η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευθεί καμία φωτογραφία από το γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, όμως τόνισε ότι στο μέλλον μπορεί να δούμε κάποιες. Όλες οι φωτογραφίες που την έχουμε δει με νυφικό είναι από το πάρτι στη Νάξο!

Όσο για το πώς πέρασε την πρώτη επέτειο γάμου; Μα, φυσικά στο σπίτι και συγκεκριμένα στον καναπέ με τον σύζυγό της.

Η Βάσω Λασκαράκη τόνισε ότι ετοίμαζε ένα μεγάλο πάρτι στην Κρήτη για την επέτειο γάμου της αλλά λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε: «Του χρόνου θα το κάνω».

Όταν ρωτήθηκε τι άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο στη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω είπε: «Τον αγαπώ περισσότερο από πριν»!

Θυμάστε τις φώτο από το γαμήλιο πάρτι; Δείτε τες!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved