Αποκλειστικό: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τη Μαρία Καλάβρια
Showbiz

Αποκλειστικό: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τη Μαρία Καλάβρια

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια περνούν μια κρίση στη σχέση τους, ενώ μάλιστα έγινε λόγος και για χωρισμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso το γνωστό ζευγάρι, μάλιστα, κατέβασε τις κοινές του εικόνες από το instagram, κάτι που έβαλε πολλούς σε σκέψεις. Ωστόσο, την απάντηση θα μπορούσε να τη δώσει μόνο κάποιος από τους πρωταγωνιστές.

Έτσι, λοιπόν, επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος διέψευσε την εν λόγω φήμη: «Δεν είχαμε κοινές φωτογραφίες. Είχαμε τρεις και υπάρχουν στο προφίλ. Δεν έχουμε χωρίσει! Δεν έχουμε κατεβάσει καμία κοινή φωτογραφία, γιατί δεν είχαμε και πολλές παρά μόνο από τα γενέθλιά μας, οπότε δεν έχουμε κατεβάσει κάτι. Δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Η Μαρία είναι στο ιατρείο και θα πάω κι εγώ σε λίγο».

Με την Μαρία Καλάβρια σε παλαιότερη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας!

Παράλληλα, αυτό σχολιάστηκε και στον αέρα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ενώ ο Άρης Καβατζίκης είπε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον έχει κάνει block.

«Για κάποιο λόγο έπρεπε να κάνω το instagram μου προσωπικό. Δεν έχω μπλοκάρει τον Άρη Καβατζίκη. Εξάλλου δεν τον είχα για να τον κάνω block», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επ' αυτού.

Ο παρουσιαστής και μοντέλο, μάλιστα, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο gossip-tv, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι τις ημέρες της καραντίνας εκείνος και η Μαρία Καλάβρια τις πέρασαν μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved