Δέσποινα Μοίρου: «Θα υποδυθώ σε ταινία τη Λιζ Τέιλορ»
Showbiz

Δέσποινα Μοίρου: «Θα υποδυθώ σε ταινία τη Λιζ Τέιλορ»

Έζησε τις δύο πρώτες εβδομάδες της καραντίνας, σύμφωνα με τα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό, στην Αμερική.

Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται την κατάσταση με τον Covid-19, που όλοι ζούμε και βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ αποκάλυψε τα σχέδια της, όταν ξεπεραστεί η πανδημία.


Τι είναι εκείνο που θα κάνεις πρώτο, όταν ξεπεραστεί η πανδημία του κορονοϊου;

«Πολλά stand up comedy shows, συναυλία με τους Pink Floyd, θα δω αγαπητούς φίλους, γυρίσματα για τρείς νέες ταινίες, για τη Λιζ Τέιλορ με αγγλική παραγωγή, ένα γουέστερν στο Τέξας κι ένα πολεμικό δράμα στο Χόλυγουντ Ανυπομονώ να δω στις αίθουσες τη νέα μου ταινία με τη Φέι Ντάναγουεϊ κι άλλα 6 φιλμ που παίζω και βγαίνουν στις αίθουσες στο τέλος του 2020, μετά από όλο αυτό το «Μάτριξ» που ζούμε τώρα. Θα έχουμε πολλές πρεμιέρες και εκδηλώσεις σχετικά. Επίσης, θα εκδοθεί από μεγάλο εκδοτικό οίκο το ημερολόγιο «Famous Hollywood Stars», όπου υποδύομαι τις 12 πιο θρυλικές σταρ του Χόλιγουντ»


Έχεις μιλήσει με κάποιους σταρ του Χόλιγουντ για το θέμα που έχει αναστατώσει όλη την υφήλιο;
«Ναι, έχω συνομιλίες με πολύ μεγάλο σκηνοθέτη, με τον οποίο ετοιμάζουμε κάτι καινούργιο. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος θεωρεί τρελό όλο το συμβάν του ιού. Ο Πατσίνο, ο δάσκαλος μου, ως αρχές Μάρτη έκανε θεατρική παράσταση και ήταν sold out φυσικά. Δεν πτοήθηκε. Ο Σκοτ Πέιτζ, από τους Pink Floyd, όπως και άλλα μέλη, θεωρούν ότι είναι καλή ευκαιρία για διαλογισμό και εσωτερική ενδοσκόπηση. Με τον Σκοτ διαλογιζόμαστε μαζί συχνά. Επίσης, άλλη γνωστή κωμική ηθοποιός, που η νέα μας ταινία θα βγει του χρόνου, δεν πτοήθηκε και μου ζήτησε να κάνω ανάγνωση νέου έργου που γράφει μέσω skype. Κάποιοι φίλοι κωμικοί στενοχωρήθηκαν που δεν κάνουν live shows», λέει η ίδια στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved