Το πρωινό: Η Μαρία Καλάβρια επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Δεν είναι μαζί!
Showbiz

Το πρωινό: Η Μαρία Καλάβρια επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Δεν είναι μαζί!

Το πρωινό: Σύνδεση μέσω skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έκανε σήμερα (5/5) η Μαρία Καλάβρια.

Πολύς λόγος έχει γίνει από χθες, ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ανέφερε πως δεν έχουν χωρίσει.

«Δεν είχαμε κοινές φωτογραφίες. Είχαμε τρεις και υπάρχουν στο προφίλ. Δεν έχουμε χωρίσει! Δεν έχουμε κατεβάσει καμία κοινή φωτογραφία, γιατί δεν είχαμε και πολλές παρά μόνο από τα γενέθλιά μας, οπότε δεν έχουμε κατεβάσει κάτι. Δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Η Μαρία είναι στο ιατρείο και θα πάω κι εγώ σε λίγο», είπε.

Η Μαρία Καλάβρια όμως σήμερα τα ανέτρεψε όλα.

Μιλώντας στο Πρωινό αποκάλυψε πως δεν είναι πλέον μαζί αλλά αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι και συνεργάτες.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της και όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως εκείνος μίλησε στο gossip-tv.gr και είπε ότι δεν έχουν χωρίσει, εκείνη είπε πως βρέθηκαν λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και πήραν τις αποφάσεις τους.

«Εξεπλάγην χθες, γιατί ήμουν στη δουλειά μου και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα… Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που αποφασίσαμε να «παγώσουμε» τη σχέση μας. Είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες, είμαστε στη δουλειά μαζί. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Έχουμε στα προφίλ μας από μία φωτογραφία ο καθένας γιατί κι εμένα δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τις προσωπικές μου στιγμές… Είναι πολύ πάρα πολύ πρόσφατο και κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100% αυτό…», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:


Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved