Βίκυ Καγιά: Τα κατάξανθα παιδιά της είναι στιλάτα από… κούνια και μας έχουν πάρει το μυαλό (Photos)
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Τα κατάξανθα παιδιά της είναι στιλάτα από… κούνια και μας έχουν πάρει το μυαλό (Photos)

Πώς όχι αφού τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς είναι στιλάτοι και λαμπεροί! Τα δυο παιδιά της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, η ναζιάρα Μπίανκα και ο κούκλος Κάρολος είναι κατάξανθα και μας έχουν πάρει το μυαλό!

Η φωτογραφία που «ανέβασε» η Βίκυ Καγιά ανήμερα της Πρωτομαγιάς έχει γίνει viral και όχι άδικα.

Είναι από εκείνες που μοιάζουν αληθινό πορτρέτο! Ο μικρός κάθεται στην αγκαλιά της μαμάς και η γλυκιά δεσποινίδα πια, κάθεται πλάι της και απολαμβάνει τη πόζα της, κρατώντας το μαγιάτικο στεφάνι.

Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, αν και η Βίκυ Καγιά προτίμησε να κρύψει τα προσωπάκια τους, θέλοντας να τα προστατέψει, είναι δυο κουκλάκια και μοιάζουν πολύ μεταξύ τους με τον Κάρολο ιδίως να είναι «φτυστός» ο μπαμπάς του.

Έχουν κατάξανθα μαλλάκια και το στιλ τους είναι μοναδικό.

«Είναι διαφορετικό να μένεις σπίτι με τα παιδιά σου και να φροντίζεις την οικογένειά σου και διαφορετικό να αναγκάζεσαι μέσα σε τέσσερις τοίχους να έχεις ψυχραιμία και να λύσεις τον γόρδιο δεσμό, γιατί κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Βέβαια με αισιοδοξία και καλή διάθεση πάντα», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη για το πώς βιώνει την καραντίνα.

Δες τη φωτό (και μερικές ακόμη) που κάνει θραύση στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved