Ρουβάς – Ζυγούλη: To παραμυθένιο σπιτικό τους στο Νέο Βουτζά και το μποστάνι τους θα σε μαγέψουν
Showbiz

Ρουβάς – Ζυγούλη: To παραμυθένιο σπιτικό τους στο Νέο Βουτζά και το μποστάνι τους θα σε μαγέψουν

Το σπίτι του μοιάζει με εξοχική κατοικία με τη διαφορά ότι διαθέτει όλες τις ανέσεις αφού εκεί έχει επιλέξει να ζει η οικογένεια Ρουβά.

Το παραμυθένιο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, βρίσκεται στο Νέο Βουτζά και μπορεί και οι δυο καθημερινά να διανύουν αρκετά χιλιόμετρα ώστε να βρεθούν στις δουλειές τους, ωστόσο δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αλλάξουν σπίτι.

Η υπέροχη κατοικία τους είναι κυριολεκτικά μέσα στη φύση, γεγονός που δίνει την άνεση στα παιδιά να παίζουν μέσα στο πράσινο τις ελεύθερες τους ώρες.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μάλιστα με αφορμή τη διαφορετική βραδιά που παρουσίασε η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ με τίτλο «Ένα μεγάλο Ευχαριστώ», είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τον παραδεισένιο κήπο της οικογένειας αλλά και το μποστάνι, εκεί οπού ο τραγουδιστής καλλιεργεί δεκάδες φρούτα και λαχανικά.


«Εγώ συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχω παραμελήσει την οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου. Ο ρυθμός ζωής… δεν μας έχει επιβάλλει η ζωή τον ρυθμό. Εμείς έχουμε βάλλει έναν ρυθμό στον εαυτό μας. Τώρα που είμαι συνέχεια στο σπίτι, βλέπω πόσο πολύ τα παιδιά μεταξύ τους συνεργάζονται διαφορετικά, πόσο εγώ με τα παιδιά μου αναπτύσσω διαφορετική σχέση. Μάθαμε να συμβιώνουμε περισσότερο», είπε.


Όσον αφορά στο εσωτερικό του σπιτιού, όλο αυτό το διάστημα λόγω καραντίνας, είδαμε φωτογραφίες αλλά και βίντεο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη.

Το σπίτι έχει νεοκλασική διακόσμηση και σ' αυτό δίνεται προτεραιότητα στην άνεση και τη λειτουργικότητα καθώς εκεί μέσα μεγαλώνουν τέσσερα παιδιά.

Στους περισσότερους χώρους του σπιτιού επικρατούν τα γήινα χρώματα ενώ ένα μεγάλο και αρχοντικό τζάκι δεσπόζει στο κεντρικό σαλόνι.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από το σπίτι αλλά και βίντεο.

Το βίντεο από το μποστάνι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved