Αντώνης Κανάκης: Η καθημερινότητά του με τα παιδιά και το όνομα που έδωσε στον γιο του
Showbiz

Αντώνης Κανάκης: Η καθημερινότητά του με τα παιδιά και το όνομα που έδωσε στον γιο του

Άλλος άνθρωπος στην οικογένεια του ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα που πλέον μεταδίδεται μόνο διαδικτυακά, είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και ένας γλυκός σύντροφος.

Είδε τη ζωή του να αλλάζει όταν πριν από περίπου τρία χρόνια ήρθε στη ζωή η κόρη του, καρπός του έρωτά του με την αγαπημένη του, Επιστήμη Μπόνου.

Λίγα χρόνια αργότερα την οικογενειακή τους ευτυχία ολοκλήρωσε ο μικρός του γιος.

Ο Αντώνης Κανάκης σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όμως το φετινό Πάσχα μας έκανε την έκπληξη και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μίλησε μέσω skype, στην εκπομπή «Πάσχα στην ΕΡΤ» και αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στην οικογένεια του περιγράφοντας πώς βιώνουν στο σπίτι την καθημερινότητα λόγω εγκλεισμού ενώ αποκάλυψε και το όνομα που έχει ήδη δώσει στον έξι μηνών γιο του.

«Πέρασα καταπληκτικά την Κυριακή του Πάσχα. Παίζουμε με τα παιδιά συνέχεια. Αν τυχόν με ανακαλύψει η κόρη μου, την πατήσαμε, θα κλείσει η σύνδεση επί τόπου. Η κόρη μου είναι τρεισήμισι, στην καλύτερη της φάση, πεθαίνω», είπε.

Όσο για το όνομα που έχει πάρει ο μικρός του; «Ο γιος μου είναι έξι μηνών. Έχει πάρει ήδη το όνομα του πατέρα μου. Για να πω την αλήθεια δεν άλλαξε και πολύ η ζωή μου. Μου λείπει που δε βλέπω τη μαμά μου, δε συναντιόμαστε με την υπόλοιπη οικογένεια. Αυτό το Πάσχα δε μου έλειψε τίποτα», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved