Μήπως έχει πάρει το μάτι σου τη μεγάλη κόρη του Πύρρου Δήμα; Είναι μια κούκλα! (Photos)
Showbiz

Μήπως έχει πάρει το μάτι σου τη μεγάλη κόρη του Πύρρου Δήμα; Είναι μια κούκλα! (Photos)

Την είδαμε και τα «χάσαμε» από την ομορφιά της! Τα καταγάλανα μάτια της σε μαγνητίζουν από το πρώτο βλέμμα!

Ο Πύρρος Δήμας από το γάμο του με την Αναστασία, η οποία έφυγε από τη ζωή «νικημένη» από τον καρκίνο, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Την Ελένη, τον Βίκτωρα, τη Μαρία και τον Νικόλα.

Όταν έχασε τη γυναίκα του, έριξε όλο του το βάρος στο μεγάλωμα των παιδιών του. «Με την Αναστασία, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο. Γι’ αυτό και νίκησε και τη στατιστική και έζησε πέρα από τις προγνώσεις. Δοκιμάσαμε οτιδήποτε υπήρχε ως την τελευταία στιγμή. Και μετά άρχισε να σβήνει», είχε δηλώνει ο ίδιος σε μια από τις συνεντεύξεις του μετά το θάνατό της.

Πρόσφατα ο ίδιος μίλησε για την καραντίνα και πώς βιώνει την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση. Ο κορυφαίος αθλητής της άρσης βαρών ο οποίος χάρισε μοναδικές συγκινήσεις στην Ελλάδα, από τότε που έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα λόγω της δουλειάς του εκεί. Δυστυχώς, όταν ξέσπασε η πανδημία, τον κράτησε μακριά από τα παιδιά του.

Η μεγάλη του κόρη, Ελένη Δήμα, η «κοράκλα» του, όπως ο ίδιος συνηθίζει να την αποκαλεί δημόσια, βρίσκεται στην Αμερική και μάλιστα διαπρέπει. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Συγκριτική Λογοτεχνία σε πανεπιστήμιο του Ιλινόις.

«Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν ό,τι δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω εγώ. Κλαίω όταν τα βλέπω να προκόβουν. Αυτά είναι τα καλύτερα μετάλλιά μου. Μετά έρχεται η καριέρα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο Πύρρος Δήμας.

Τα καταγάλανα μάτια της και το υπέροχο χαμόγελο της την κάνουν να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Δες την στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved