Κορίτσια, αν σας αρέσει ο Κοντιζάς, θα πάθετε πλάκα με τον αδελφό του! Είναι ένας κούκλος! (photos)
Showbiz

Κορίτσια, αν σας αρέσει ο Κοντιζάς, θα πάθετε πλάκα με τον αδελφό του! Είναι ένας κούκλος! (photos)

Όλοι οι κριτές του MasterChef έχουν φανατικές θαυμάστριες, με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη να... κονταροχτυπιούνται στήθος με στήθος για το ποιος έχει τις περισσότερες! 

Αν λοιπόν είστε από τα κορίτσια που έχουν μία λατρεία για την ξεχωριστή γοητεία του Κοντιζά που έχει προκύψει από τη μίξη των ελληνικών γονιδίων του με εκείνα των ιαπωνικών από τη μητέρα του, τότε με τον αδελφό του μάλλον θα... πάθετε πλάκα!

Πρόκειται για τον Κοσμά Κοντιζά ο οποίος έχει τελείως διαφορετική κατεύθυνση επαγγελματικά από τον διάσημο αδελφό του.

Η μόνη φορά που ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αναφερθεί στον αδελφό του ήταν πριν από καιρό σε συνέντευξή του για τον οποίο είχε αποκαλύψει:

«Έχω ακόμη έναν μικρότερο αδερφό που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική. Ασχολείται με τους υπολογιστές. Παρόλα αυτά φτιάχνει ένα φανταστικό σουφλέ σοκολάτας».

Ο Κοσμάς δεν έχει και δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τη δημοσιότητα και παρ' όλο που έχει σελίδα στο instagram, την έχει κλειδωμένη για να διαφυλάσσει τις προσωπικές του στιγμές μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα στα οποία κινείται ο αδελφός του.

Φυσικά, ως αδέλφια έχουν ζήσει τα ίδια παιδικά χρόνια, μοιράζοντας τη ζωή τους ανάμεσα στις δυο πατρίδες τους, την Ελλάδα, λόγω του πατέρα τους και την Ιαπωνία, από την πλευρά της μητέρας τους.

Η μοναδική φωτογραφία του Κοσμά που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναρτήθηκε μόνο για επαγγελματικούς λόγους μιας και ο ίδιος αυτοσυστήνεται ως technical project manager σε ομίλους.

Τα δύο αδέλφια έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και την περίοδο της καραντίνας όπως ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί παίζοντας videogames, συνήθεια που έχουν από μικροί και τους αρέσει πολύ.

Δείτε τη μία και μοναδική φωτογραφία του Κοσμά στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved