Η «έκρηξη» του Χάρη Βαρθακούρη
Showbiz

Η «έκρηξη» του Χάρη Βαρθακούρη

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από το βράδυ που ο Χάρης Βαρθακούρης έπεσε θύμα επιτήδειων οι οποίοι τον απείλησαν με όπλο με σκοπό να του κλέψουν το αυτοκίνητο. Ο τραγουδιστής ανήρτησε το συμβάν στο twitter του καθώς και κάποιες φωτογραφίες.

Αμέσως έγινε γνωστό στους δημοσιογράφους και στους διαδικτυακούς ακόλουθούς του. Πολλοί έσπευσαν να κρίνουν το Χάρη Βαρθακούρη και να πουν πως το περιστατικό ήταν ψεύτικο και το έκανε για δημοσιότητα. Γεγονός που πείραξε πάρα πολύ τον τραγουδιστή και απάντησε στους επικριτές του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μέσω twitter. Ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε: «Επειδή αρκετοί, ακόμα & κάποιοι γνωστοί μου, ρωτάνε αν όντως συνέβη το περιστατικό ή αν το έκανα για "δημοσιότητα", θελω να υπενθυμίσω ότι ονομάζομαι Χάρης Βαρθακούρης κι όχι Στέλιος Μπεζεντάκος.

ΕΠΟΥΔΕΝΙ δεν θα κατέφευγα σε οτιδήποτε, πόσο μάλλον κάτι τόσο σοβαρό, ώστε να απασχολήσω τα ΜΜΕ! Νομίζω είναι ΠΟΛΥ προφανές από τη μέχρι τώρα πορεία, στάση & συμπεριφορά μου ότι ΑΠΟΦΕΥΓΩ τα μέσα παρά τα κυνηγάω!
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή ΕΤΥΧΕ να μη με πυροβολήσουν και να γλυτώσω τα χειρότερα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved