Λευτέρης Πανταζής: Έγραψε με τον σύντροφο της κόρης του, Μάριο Καπότση, το πιο ερωτικό τραγούδι!
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Έγραψε με τον σύντροφο της κόρης του, Μάριο Καπότση, το πιο ερωτικό τραγούδι!

«Χαμογέλα», μας ερμηνεύει ο Θοδωρής Μεταξάς, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, μας διακατέχει ένα «κύμα» αισιοδοξίας, αφού ο έρωτας και η αγάπη, είναι αυτά που μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

Με μία μελωδική χροιά φωνής να τον χαρακτηρίζει, αποτελώντας αναμφισβήτητα, έναν από τους πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές της νέας γενιάς, ο Θοδωρής Μεταξάς, δίνει όλο του το ερμηνευτικό είναι στο «Χαμογέλα», που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, και μοιράζει χαμόγελα αισιοδοξίας.

Ένα χαρμόσυνο ερωτικό τραγούδι, που γράφτηκε με πολύ αγάπη και έμπνευση, και το αποτέλεσμα, είναι άκρως ανεβαστικό.

Σε μουσική και διεύθυνση παραγωγής του Λευτέρη Πανταζή, που στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες, και στίχους του Θοδωρή Μεταξά, αλλά και του διεθνή υδατοσφαιριστή Μάριου Καπότση, που ξεδιπλώνει και το στιχουργικό του ταλέντο, το «Χαμογέλα», μας προκαλεί την μεγαλύτερη pop διάθεση.

Ποια είναι όμως η έκπληξη που κρύβει το «Χαμογέλα» που αποθεώνει ο Θοδωρής Μεταξάς;

Εκτός από την ξεχωριστή μουσική, τους μοναδικούς στίχους του, πρόκειται για ένα τραγούδι που έγραψαν από κοινού, ο δημοφιλής τραγουδιστής με τον σύντροφο της κόρης του Konnie Metaxa, Μάριο Καπότση, με τον οποίο έχουν υπέροχες σχέσεις, αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης, περνώντας οικογενειακώς οι 3 τους στο σπίτι, τις μέρες της καραντίνας, όπου με τον φίλο τους Θοδωρή Μεταξά, εμπνεύστηκαν το «Χαμογέλα»!

Ακούστε το εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved