Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Η Καλομοίρα μας ξεναγεί στο σπίτι της & μας δείχνει οικογενειακές στιγμές
Showbiz

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: Η Καλομοίρα μας ξεναγεί στο σπίτι της & μας δείχνει οικογενειακές στιγμές

H Καλομοίρα Σαράντη είναι μια ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας συγκεντρώσαμε κάποιες εικόνες από το σπίτι της στην Αμερική.

Εκείνη κι ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης έχουν αποκτήσει τρία γλυκύτατα παιδιά, τον Δημήτρη, τον Νίκο και την Αναστασία. Η οικογενειακή της ευτυχία είναι μεγάλη και η δημοφιλής τραγουδίστρια φροντίζει να κάνει πράγματα που τα ευχαριστούν, με την ψυχαγωγία τους να είναι προτεραιότητά της.

Έτσι, λοιπόν, η Καλομοίρα έχει στο πρόγραμμά της δραστηριότητες και ασχολίες για εκείνα, με σκοπό να τους γεμίζει δημιουργικά την ημέρα τους. Παιχνίδια, μαγειρική, χορός και τραγούδι είναι στη λίστα τους, ενώ πολλές φορές μας έχει δείξει τέτοιου είδους στιγμές ακόμη και μέσα από το σπίτι τους στην Ουάσινγκτον.

Μάλιστα, υπό την συγκυρία του κορονοϊού, η Καλομοίρα ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη ρουτίνα τους, ώστε να μην μένουν αδρανή, κάτι που είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στην secret και στη Σάσα Σταμάτη.

«Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα πρόγραμμα με ροή, οπότε μια συνηθισμένη ημέρα μου είναι κάπως έτσι: Ξυπνάω το πρωί και γυμνάζομαι. Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, τρώμε πρωινό, διαβάζω τα αγόρια για το σχολείο, τρώμε μεσημεριανό, διαβάζουμε λίγο ακόμη για το σχολείο, παίζουμε και τρώμε βραδινό, ώσπου φτάνει η ώρα του ύπνου. Το να υπάρχει πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποια είναι η ρουτίνα της κάθε ημέρας, βοηθάει πραγματικά τα παιδιά να αισθάνονται ήρεμα και χαλαρά. Διοργανώνουμε και βραδιές ταινιών, ενώ, όταν ο καιρός είναι καλός, παίζουμε έξω, στην αυλή».

Δείτε στιγμές τους στις παρακάτω φωτογραφίες, αλλά και κάποιες από τις γωνιές του σπιτιού τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved