Δημήτρης Ουγγαρέζος: H δήλωσή του για Τανιμανίδη-Μπόμπα που θα συζητηθεί...
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: H δήλωσή του για Τανιμανίδη-Μπόμπα που θα συζητηθεί...

Για τον ρόλο του στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό», τον λόγο που είναι ο πιο «αιχμηρός» στα σχόλια του αλλά και για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Είσαι περισσότερο αιχμηρός απ’ όλους στο πάνελ. Σου βγαίνει αυθόρμητα ή είναι στο πλαίσιο του ρόλου σου στην εκπομπή;

«Και τα δύο ισχύουν. Είναι η δουλειά μου και την κάνω πάντα με την ψυχή μου. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν έχω μέση κατάσταση, είμαι στα τέρματα. Και γι’ αυτό πολλές φορές παρεξηγούμαι. Αν ήμουν σε ένα πιο στυλιζαρισμένο, έτοιμο πρότζεκτ, προφανώς και θα είχα άλλο ρόλο. Τώρα, ναι, κάθε μέρα διακινδυνεύω, με τις απόψεις που διατυπώνω, κάποιοι να παρεξηγηθούν. Και να χαλάμε τις καρδιές μας. Ομως δεν γίνεται και δεν θέλω κιόλας. Εχω μάθει να ιδρώνω τη φανέλα στη δουλειά μου».

Απ’ ό,τι έχω καταλάβει σε ενοχλεί η υπερπροβολή κάποιων διασήμων. Για παράδειγμα έχεις σχολιάσει πολλές φορές το ζευγάρι Τανιμανίδη – Μπόμπα...


«Δεν είμαι ο δικαστής που θα φέρω τη δικαιοσύνη στην τηλεόραση και τη σόουμπιζ. Δεν έχω εμμονές. Ομως λέω τη γνώμη μου. Οντως θεωρώ πως τα παιδιά έχουν υπερεκτεθεί και τους αρέσει. Ζουν πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής τους μέσα από την έκθεση στα social media. Δεν το κρίνω, αλλά το παρατηρώ. Δεν μπορώ να τους φανταστώ να περάσει μία μέρα και να μην κάνουν μία ανάρτηση. Δεν ξέρω αν αυτοί μπορούν να το φανταστούν... Θα ήταν ένα ωραίο challenge».


Ερχομαι στα social media τα οποία παρακολουθείς ανελλιπώς. Φέτος έχεις κάνει περισσότερα delete ή unfollow;
«Πλέον δεν κάνω unfollow, μόνο block. Οταν εγώ έκανα unfollow, οι άλλοι κρέμονταν στα κλαδιά. Και τώρα που οι άλλοι άρχισαν τα block, εγώ κάνω block και στις εισερχόμενες κλήσεις. Μόνο διά ζώσης μπορούν να με βρουν (γέλια). Μην πω πάλι τα ίδια. Δικά μου είναι τα social media, θέλω να τα βλέπουν αυτοί που θέλω εγώ. Δικαίωμά μου είναι. Αν με θάβουν γιατί να έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική μου ζωή;», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved