Εσείς γνωρίζετε τα ιαπωνικά ονόματα των παιδιών του Σωτήρη Κοντιζά; (photos)
Showbiz

Εσείς γνωρίζετε τα ιαπωνικά ονόματα των παιδιών του Σωτήρη Κοντιζά; (photos)

Μπορεί ο Σωτήρης Κοντιζάς να είναι αυστηρός κριτής του MasterChef, για τα παιδιά του όμως γίνεται... βούτυρο στο ψωμί τους και τούς κάνει όλα τα χατίρια. 

Ο αγαπημένος σεφ, ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια με την Ελληνοϊταλίδα σύζυγό του, Δέσποινα, έχουν αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο που είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο πριν από 4,5 χρόνια ενώ ο πρίγκιπάς τους πριν από 2 χρόνια, γεμίζοντας με απίστευτη χαρά το ζευγάρι.

Ο γνωστός σεφ, αν και πολυάσχολος επαγγελματίας, βρίσκει καθημερινά χρόνο για να τον αφιερώσει στην οικογένειά του.

Λόγω καταγωγής, μιας και είναι μισός Έλληνας -από την πλευρά του μπαμπά- και μισός Ιάπωνας από την πλευρά της μαμάς, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει μεγαλώσει κουβαλώντας και τους δύο πολιτισμούς. Γι' αυτό και δεν θα μπορούσε παρά να περάσει και στα παιδιά του αυτές τις δύο τόσο διαφορετικές κουλτούρες. Αρχής γενομένης από τα ονόματά τους μιας και διαθέτουν και οι δύο ιαπωνικά ονόματα.

Κάποτε είχε δηλώσει για την κόρη του και για την καταπληκτική της ομοιότητα μαζί του: «Η κόρη μου, όταν γεννήθηκε, μου έμοιαζε περισσότερο. Τώρα είναι δύο ετών και, λένε, ότι είναι μοιρασμένη στα χαρακτηριστικά πενήντα-πενήντα. Τη φωνάζουμε Τάτα, που είναι η μπέμπα στα ιταλικά. Το όνομά της είναι Αριάννα-Τσιχίρο».

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος με δηλώσεις του, το όνομα της πριγκίπισσάς του είναι εμπνευσμένο από μία ταινία του Μιγιαζάκι στην οποία το Τσιχίρο αναφερόταν σε μία μονάδα μέτρησης του βυθού.

Ιαπωνικό όνομα όμως έχει και ο μικρός γιος του, το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος ο γνωστός σεφ όταν το έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας τους στο Instagram. Ο μικρός λοιπόν λέγεται Kenji, χωρίς όμως αυτή τη φορά να γνωρίζουμε από πού το εμπνεύστηκε ή τι σημαίνει στα Ιαπωνικά.

Δείτε φωτογραφίες του Σωτήρη Κοντιζά με τα παιδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved