Μουζουράκης: Έκανε μέσα σε 48 ώρες ταινία με τη σύντροφό του για φεστιβάλ, εν μέσω καραντίνας!
Showbiz

Μουζουράκης: Έκανε μέσα σε 48 ώρες ταινία με τη σύντροφό του για φεστιβάλ, εν μέσω καραντίνας!

Ανάμεσα στις 10 καλύτερες ταινίες του 48ωρου Φεστιβάλ της Νέας Ζηλανδίας «Murder Filmaking Express» αναδείχθηκε αυτή που δημιούργησε ο Πάνος Μουζουράκης με τη νέα του σύντροφο και ένα καστ αξιόλογων συνεργατών.

Ο ηθοποιός και καλλιτέχνης, όπως αποκάλυψε σε ένα βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο instagram κατά τη διάρκεια της καραντίνας συμμετείχε σε αυτό το φεστιβάλ και μαζί με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά αλλά και πολλούς καλούς φίλους οι οποίοι τυγχάνει να είναι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες, κατάφεραν να αναδειχθούν μέσα από αυτή την πολύ καλή δουλειά.

Πρόκειται για μία ταινία της οποίας ιστορίας ξεκινάει με μία... ψηφιακή κηδεία που υποτίθεται ότι ξεκινάει το 2025 με τη συνθήκη ότι ο πλανήτης βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα. Έτσι, δεν βγαίνει κανένας από το σπίτι και όλα γίνονται ψηφιακά.

Ένας από τους συγγενείς έχει σκοτώσει τον πλούσιο θείο για να καρπωθεί την περιουσία του, στην οποία ανήκει ένα σπίτι με μεγάλους κήπους και πολλές πισίνες, ιδανικό δηλαδή για εκείνον που βιώνει την καραντίνα.

Για την ταινία δούλεψαν με file sharing ο Γιώργος Φειδάς που ανέλαβε το σενάριο, ο Αντώνης Σκόκος που έγραψε τη μουσική και ο Κώστας Καρύδας που ανέλαβε τα ψηφιακά epecial effects ενώ ο Βασίλης Ζλατάνος έκανε το sound design.

Το καστ της ταινίας είναι όμως αυτό που την κάνει ξεχωριστή αφού σ' αυτό ανήκουν ο Γιώργος Καραμίχος που υποδύεται τον πάστορα της ψηφιακής κηδείας, ο Πάνος Βλάχος που παίζει κάποιον από τους συγγενείς που διεκδικούν την περιουσία ενώ συμμετέχουν επίσης οι Κυριακή Βουράκη, Μαριάννα Βαρβιανή, Yonatan Ben Atar και Nave Ben Atar.

Φυσικά στο καστ συμμετείχε και ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά ενώ την πολύτιμη βοήθειά του πρόσφερε και ο Πέτρος Αντωνιάδης.

Δείτε παρακάτω την ταινία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved