Κλέλια Ρένεση: Η κόρη της έχει γενέθλια και η ανάρτησή της έγινε viral! Το μήνυμα που θα σε λυγίσει!
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Η κόρη της έχει γενέθλια και η ανάρτησή της έγινε viral! Το μήνυμα που θα σε λυγίσει!

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της απολαμβάνει η Κλέλια Ρένεση.

Πριν από ένα χρόνο η πρωταγωνίστρια της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα έγινε μαμά και από τότε είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, η κούκλα ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση που έγινε viral και πώς όχι, αφού το μήνυμα της είναι η ουσία της ζωής της.

Το διαβάσαμε και… λυγίσαμε!


«Ένας χρόνος από τη μέρα που γεμίσαμε κοράλλια ολουθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα κ περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα κ με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ αυτό το ταξίδι. Κ όλους εσάς για τις ευχές.
Δεν έχει αξία όμως να χω εγώ ένα τυχερό κ υγιές κ δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονούν, ορφανευουν από γονείς η από αγάπη κ η καρδιά τους γεμίζει φόβο.
Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, είναι να βρουν όλα τα παιδιά μια θέση στον ήλιο, όπως τους αξίζει και να χει κ αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά.

Αλλιώς έτσι όπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωή για να τα σώσει. Όπως κ να χει , δύναμη σε όλες τις μανάδες, σε όλους όσους παλεύουν να δουν τα παιδιά τους να λάμπουν, σε όσους παλεύουν να δουν όλα τα παιδιά χαρούμενα. Εκεί είναι η αξία. Αυτός είναι ο χρυσός. Αυτή έπρεπε να είναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κράτους κ η μόνη παρακαταθήκη.
Τα σέβη μου κ «τα φτερά μου ανοίγω στον αέρα
Ότι απομένει απ τη ζωή είναι μια μέρα», έγραψε η ίδια.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved