Σοφία Μουτίδου: H πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα της Ελληνικής showbiz! Οι φωτό που λατρέψαμε
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: H πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα της Ελληνικής showbiz! Οι φωτό που λατρέψαμε

Και δεν χωρά καμία αμφιβολία.

Η Σοφία Μουτίδου μπήκε στη ζωή μας μέσα από τη σειρά, η οποία ακόμη και στις επαναλήψεις σημειώνει τεράστια επιτυχία και αυτή δεν είναι άλλη από τη σειρά του Ant1 «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη».

Έπειτα ακολούθησε ο ρόλος της «δασκάλας» στο Καφέ της Χαράς κι εκεί απογειώθηκε. Φυσικά έχει διαγράψει και μια τεράστια πορεία στο θέατρο αλλά και εκτός από κορυφαία ηθοποιός είναι ένας ωραίος άνθρωπο.

Ζεστός, με μεγάλη καρδιά, πηγαίο χιούμορ και πάνω από όλα δεν διαθέτει κόμπλεξ, κάτι που λίγοι έχουν καταφέρει στο χώρο της showbiz.

Την ξεχωρίζουμε, την αγαπάμε και ναι, είναι η πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα της Ελληνικής showbiz αφού δε διστάζει να αυτοτρολαριστεί πότε για τα κιλά της και πότε για την ηλικία της.

Ακόμη κι όταν δέχεται απίστευτα κακή κριτική, εκείνη γελάει και μέσα της ξέρει πως έχει κερδίσει τη μάχη!


«Εγώ έχω δεχτεί bullying στη ζωή περισσότερο και στη δουλειά. Υπάρχει ένα υπολανθάνον bullying για τα κιλά μου. Πολύ συχνά. Μπαίνω σε έναν χώρο, ακόμα και με ανθρώπους που με ξέρουν και δεν με κοιτάνε στο πρόσωπο, με κοιτάνε κάτω. Η πρώτη ματιά είναι κάτω. Να δούνε πόσο έχω παχύνει. Αυτό είναι ένα bullying καθημερινό. Αν αυτό θεωρείται bullying. Μα γλιστράει το μάτι σου, κοίτα με. Μην είσαι τόσο αδιάκριτος. Αυτό ναι, το bullying των κιλών το δέχομαι πολύ. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να με βρίζουν ωμά και να βλέπω γραμμένα ωμότητες και χοντράδες για εμένα. Είναι κάτι πάνω από εσένα. Επώνυμα να σου λένε το χειρότερο πράγμα. Από το πιο απλό που είναι τα κιλά, μέχρι το «σπάσε και το άλλο σου πόδι και πήγαινε πέθανε». Και λες αυτό το μίσος, το καθαρό μίσος, δεν είναι εύκολο να το φας στη μάπα. Με τον καιρό ομολογώ ότι είμαι πολύ πιο mild. Στην αρχή απαντούσα. Δεν απαντιέται», είχε πει η ίδια παλαιότερα.

Δες τις πιο ωραίες φωτογραφίες από το Instagram της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved