Βιντεοκλίπ σε νεκροταφείο ως Joker, γύρισε γνωστός Έλληνας ράπερ (βίντεο)
Showbiz

Βιντεοκλίπ σε νεκροταφείο ως Joker, γύρισε γνωστός Έλληνας ράπερ (βίντεο)

Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης-ράπερ, ήρθε να προστεθεί στην δισκογραφική οικογένεια της «CSI», του ανερχόμενου θυγατρικού label της Siganos Music, που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες μεγάλων καλλιτεχνών.

Ο ΑRVA, θεωρείται ως το φαινόμενο της ελληνικής pop και mainstream trap σκηνής, και όχι άδικα, αφού στο βιογραφικό του έχει, περισσότερα από 30 music videos, δεκάδες συνεργασίες, σπουδαίες συμμετοχές σε φεστιβάλ, σε Ελλάδα και εξωτερικό, που έχουν προσελκύσει πολλές δεκάδες χιλιάδες κόσμου, όπως αντίστοιχα, releases και majors labels, ενώ το κανάλι του στο Youtube, σπάει κάθε ρεκόρ με 175.000 συνδρομητές!

Ο Arva, Γιώργος Αρβανίτης, γιος του γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη, Δημήτρη Αρβανίτη, ενώνει τις δυνάμεις του με τη «CSI» και τον Χριστόδουλο Σιγανό, που υπογράφει και την παραγωγή, και το «Joker Story», κλέβει την παράσταση….

Με ένα ευρηματικό σενάριο, ο σκηνοθέτης Lewis Dodds, μεταμορφώνει τον Arva σε Joker, που περιπλανιέται σε ένα νεκροταφείο, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, μαζί με το μυστήριο, τον στίχο και τον ρυθμό…

Απολαύστε το:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved