Ελένη Μενεγάκη: Γιατί έσπασε την «καραντίνα»; Εσπευσμένα στην Άνδρο με τον Μάκη της! (Photos-Video)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί έσπασε την «καραντίνα»; Εσπευσμένα στην Άνδρο με τον Μάκη της! (Photos-Video)

Χωρίς καμία αναφορά στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, ξεκίνησε η εβδομάδα για την Ελένη Μενεγάκη.

Το Σαββατοκύριακο που έφερε μίνι καύσωνα ξεκίνησε για την παρουσιάστρια με την ανάρτηση μιας πολύ τρυφερής φωτογραφίας.

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα άκρως καλοκαιρινό καρέ από το προηγούμενο καλοκαίρι που δείχνει την ίδια με φουσκωτά στρώματα να παίζει μαζί με την μικρή Μαρίνα μέσα στη θάλασσα ενώ στο βάθος διακρίνεται άλλο ένα κορίτσι, πιθανότατα η μεσαία κόρη της παρουσιάστριας, η Βαλέρια.

Η Ελένη δεν έκανε καινούργια ανάρτηση από τον Άνδρο καθώς ως γνωστόν ακόμη δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού μόνιμης κατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΟΙΠΟΝ» ο Μάκης Παντζόπουλος αλλά και η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψαν στην Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα καθώς πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι προετοιμασίες ανοίγματος του αγροτουριστικού συγκροτήματος «Όναρ».

Μάλιστα το προηγούμενο φθινόπωρο μετά την ξαφνική νεροποντή που έπληξε το νησί υπήρξαν εκτεταμένες φθορές στο συγκρότημα οι οποίες φυσικά ήδη σε μεγάλο βαθμό έχουν αποκατασταθεί.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι στην Άνδρο είχε και συζητήσει με τοπικούς παράγοντες που αφορούσαν το θέμα του τουρισμού τη φετινή σεζόν:

Πώς θα κινηθεί σε νούμερα αλλά και ποιες προφυλάξεις πρέπει να παρθούν.

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη ασχολείται πολύ ενεργά με το συγκρότημα και μάλιστα είχε συμβάλλει πολύ στην τελευταία ανακαίνιση που έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Σίγουρα την Ελένη απασχολεί το τηλεοπτικό της μέλλον που θα είναι σε κάθε περίπτωση εκτός Alpha την επόμενη σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με τις αγαπημένες της ασχολίες όταν τα φώτα της τηλεόρασης κλείνουν. «Από την πρώτη μέρα που γνώρισε τον σύζυγό της στράφηκε σε άλλα ενδιαφέροντα, αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει ούτε τώρα», αναφέρει με νόημα στο «ΛΟΙΠΟΝ» πρόσωπο που γνωρίζει καλά την Ελληνίδα παρουσιάστρια. 

Η εξομολόγηση για τη δύσκολη εγκυμοσύνη

Το πρωί της Δευτέρας και με αφορμή μια ζωντανή σύνδεση με την Κεφαλλονιά η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της, Λάουρα. Όπως είπε, οι πρώτοι μήνες της κύησης ήταν πολύ δύσκολοι γιατί ενώ βρισκόταν στην Κεφαλονιά δεν είχε την ευκαιρία να κάνει ούτε μια βόλτα εκτός του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε.

«Είχα κλείσει ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα, πριν 15 με 16 χρόνια και οι άνθρωποι δεν με είδαν ποτέ…» και συνέχισε λέγοντας:

«Νόμιζαν οι άνθρωποι ότι δεν μου άρεσε το ξενοδοχείο, το φαγητό, αλλά εγώ έκανε όλο εμετούς… Η Ελένη (Γελαλή) έβγαινε με την παρέα έξω, εγώ μέσα μέχρι τη μέρα που μπήκα στο αυτοκίνητο και έφυγα. Ρε παιδιά δεν είδα τίποτα από την Κεφαλονιά! Δέκα μέρες διακοπές δεν κουνήθηκα από αυτό το δωμάτιο. Δεν άντεχα ούτε την αντηλιά.», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100