Άγριες μέλισσες: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε ποιος του είχε λείψει!
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε ποιος του είχε λείψει!

Άγριες μέλισσες: Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης και μίλησε για όλους και για όλα. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Δούκα στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, μίλησε για το πώς πέρασε την καραντίνα και τι του έχει αφήσει.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει και ποιος του είχε λείψει περισσότερο από τους ηθοποιούς της σειράς, όλο αυτό το διάστημα.

Πώς βιώσατε και πώς βιώνετε την όλη κατάσταση;

Η αλήθεια είναι ότι έγινε μια ξαφνική παύση, σταμάτησαν όλα. Αυτό από μόνο του δημιουργεί μια συνθήκη κατά την οποία μπορούν να μπουν όλα τα αρνητικά συναισθήματα. Είχαμε το παράδειγμα της Ιταλίας, καταφέραμε, κλειστήκαμε και τώρα είμαστε ένα βήμα προτού ξεκινήσει αυτό που χαρακτηρίζουμε «κανονικότητα» και αυτό είναι που με τρομάζει περισσότερο πια. Με τρομάζει το ότι μπαίνουν κάποιοι κανόνες και το φυσιολογικό, το φυσικό και το αυθόρμητο παραμερίζεται. Ως άνθρωπο, όλο αυτό σε χτυπάει στην ουσία της ύπαρξής σου, γιατί η ουσία δεν είναι να είσαι μόνος σου, αλλά να βρίσκεσαι μαζί με άλλους.

Ξεκινάμε, για παράδειγμα, γυρίσματα. Σε μια κανονική συνθήκη, αν επιστρέφαμε ύστερα από μια διακοπή ορισμένων ημερών, θα χαιρετούσαμε ο ένας τον άλλο, θα αγκαλιαζόμασταν, θα ερχόμασταν κοντά, θα λέγαμε τα νέα μας. Τώρα, όταν θα πάμε, θα υπάρχει αυτή η αμηχανία. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη. Νομίζω ότι μέχρι το τέλος του μήνα και τις αρχές του άλλου θα ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Θεωρώ πως ως πολίτες δεν είμαστε ώριμοι. Υπακούσαμε στις οδηγίες από φόβο, εξαιτίας όσων είχαμε δει να συμβαίνουν στις άλλες χώρες. Το υπακούω όμως από το αναλαμβάνω υπεύθυνη στάση ως πολίτης έχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Και αυτό είναι που με φοβίζει, το να μη φτάσουμε σε μια συνθήκη που θα πρέπει να «υπακούμε σε μια κανονικότητα».

Δεν έχουμε κάτι σταθερό, γι’ αυτό καλό είναι να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, να φιλτράρουμε τις ειδήσεις που ακούμε και βλέπουμε, να σκεφτόμαστε, να διαβάζουμε και να συζητάμε με τους συνανθρώπους μας συνειδητά. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορώ να σκεφτώ και να διανοηθώ τη ζωή μου έτσι από εδώ και πέρα. Σημασία δεν έχει μόνο να είμαστε υγιείς απλώς, αλλά να είμαστε ελεύθεροι και υγιείς.

Ο κλάδος σας έχει υποστεί κι αυτός μεγάλο πλήγμα. Έχουν ακυρωθεί όλα ή υπάρχει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποιες παραστάσεις τον Αύγουστο;

Ο κλάδος μας είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Ποτέ τα πράγματα σε αυτόν το χώρο δεν ήταν ρόδινα και ειδικά στα δέκα χρόνια της κρίσης. Βλέπουμε τα νέα παιδιά να δουλεύουν σε 2-3 διαφορετικές παραστάσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν το μεροκάματο, για να μπορέσουν να ζήσουν.

Από την άλλη, υπάρχει μεγάλος αριθμός παραστάσεων που στήνονται πρόχειρα και αυτό κάνει κακό στο ίδιο το θέατρο. Βλέπουμε πολλές παραστάσεις οι οποίες ανεβαίνουν απλώς για να ανέβουν. Επίσης, εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε εξασκηθεί στην τέχνη του εφήμερου, γιατί κάθε φορά, τελειώνοντας μια παράσταση, υπήρχε η αβεβαιότητα της επόμενης, με όλα τα συνακόλουθα. Θέλω λοιπόν να πω ότι απέναντι σε μια τέτοια κατάσταση είμαστε πιο θωρακισμένοι από κάποιους άλλους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν σε μια πιο σταθερή δουλειά. Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει με τις παραστάσεις, καθώς είναι λίγο ασαφές το τοπίο και δεν είναι και πολύ εύκολο τώρα. Ίσως γίνουν κάποιες φεστιβαλικές παραστάσεις, εφόσον πραγματοποιηθούν τα φεστιβάλ.

Ποιο είναι το πρόσωπο που σας έχει λείψει περισσότερο;

Δεν είναι ένας και αυτό γιατί είμαστε όλοι μέλη αυτής της κυψέλης! Μου λείπουν όλοι πάρα πολύ. Είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα. Βέβαια, θα αναφέρω την Κατερίνα με την οποία ήμασταν μαζί και στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το χειμώνα. Η χημεία μας ταιριάζει πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ χαρούμενο, θετικό, δοτικό άτομο, γεμάτη ενέργεια. Είναι απίστευτη, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved