Πένυ Αγοραστού: Ποια είναι τελικά η σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα; - Τι λέει η ίδια!
Showbiz

Πένυ Αγοραστού: Ποια είναι τελικά η σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα; - Τι λέει η ίδια!

Πένυ Αγοραστού: Κάνω ψυχανάλυση ενάμιση χρόνο  και το συνιστώ ανεπιφύλακτα 

Η Πένυ Αγοραστού αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της και εξηγεί ποια είναι η σχέση της με τον συνάδελφό της Αργύρη Πανταζάρα.

Διαβάζοντας το βιογραφικό σας διαπίστωσα ότι ασχοληθήκατε και με τη δημοσιογραφία…
Παράλληλα με τη δραματική σχολή είχα κάνει σεμινάρια δημοσιογραφίας στη σχολή της Ζήνας Κουτσελίνη και δούλεψα στο Alter ως δημοσιογράφος για βιοποριστικούς λόγους. Η υποκριτική είναι κάτι που αγαπάω, είναι το όνειρό μου, είναι αυτό που με γεμίζει, η δημοσιογραφία είναι κάτι που έτυχε να κάνω κάποια στιγμή.

Η παρουσίαση εκπομπής θα σας ενδιέφερε;
Αν μου γινόταν πρόταση να παρουσιάσω κάποια εκπομπή μπορεί να το έκανα με μεγάλη χαρά. Με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Ειδικά στις εποχές που ζούμε δεν έχουμε περιθώριο να λέμε «όχι» σε δουλειές.

Είστε υπέρ της ψυχανάλυσης;
Είμαι 100% υπέρ και γι’ αυτό κάνω εδώ και ενάμιση χρόνο ψυχανάλυση. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι όσοι κάνουμε, το κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτούς που δεν κάνουν. Προσωπικά με έχει βοηθήσει να είμαι πιο ήρεμη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μυστικά ομορφιάς έχετε;
Η αλήθεια είναι ότι δεν βάζω πολλές κρέμες, σίγουρα θα ξεβάψω το πρόσωπό μου πριν κοιμηθώ, αποφεύγω πούδρες και μέικ απ. Και ένα μυστικό που έχω από τη γιαγιά μου είναι να πλένω το πρόσωπό μου με παγωμένο νερό.

Πώς αντιδράτε όταν βλέπετε δημοσιεύματα και φωτογραφίες που σας δείχνουν αγκαλιά με τον συνάδελφό σας Αργυρή Πανταζάρα; Έχετε κουραστεί να απαντάτε;
Δεν έχω κουραστεί να απαντώ, γιατί έχω κάνει αυτήν τη δουλειά και καταλαβαίνω. Όπως έχω πει, είμαστε φίλοι και όλα καλά.

Από μια δυνατή φιλία όμως μπορεί να προκύψει έρωτας. Δεν σας έχει τύχει ποτέ;

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Θεατρικά υπάρχει κάτι στον ορίζοντα;
Η αλήθεια είναι ότι με έχει αγχώσει η όλη κατάσταση ειδικά για τα θέατρα για το τι θα γίνει. Θα ήθελα να βρεθεί μια λύση και να παρθούν κάποια μέτρα. Περιμένουμε μια απάντηση γιατί όλοι θέλουμε να κάνουμε θέατρο, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα γίνει. Προσωπικά είμαι σε αναμονή

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved