Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν θα πιστεύεις τι διατροφή ακολουθεί και χάνει κιλά-Την αποκάλυψε η ίδια
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν θα πιστεύεις τι διατροφή ακολουθεί και χάνει κιλά-Την αποκάλυψε η ίδια

Αποκάλυψε τη διατροφή της και δεν θα πιστεύεις τι κάνει και χάνει κιλά!

Εδώ και αρκετό διάστημα έχουμε παρατηρήσει πως η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αδυνατίσει και η διαφορά πλέον στο κορμί της είναι εμφανής.

Η ίδια μιλώντας το κανάλι που διατηρεί στο You tube της αποκάλυψε πως ακόμη είναι στην αρχή αλλά έχει δει ήδη κι εκείνη το αποτέλεσμα στο σώμα της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή κι επειδή έχει ακολουθήσει πολλές και διαφορετικές δίαιτες αυτή τη φορά έκανε κάτι που δεν το περιμέναμε.


«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο.

Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα… Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας με σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα», είπε η ίδια.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved