Ελένη Μενεγάκη: Οι φορές που μίλησε για τον έρωτά της με τον Μάκη, που της άλλαξε ριζικά τη ζωή της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι φορές που μίλησε για τον έρωτά της με τον Μάκη, που της άλλαξε ριζικά τη ζωή της!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι μαζί 10 χρόνια!

Το ζευγάρι έκλεισε πέντε χρόνια γάμου, ενώ μετρά δέκα χρόνια γνωριμίας!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και όχι άδικα αφού η σχέση τους, η οποία ξεκίνησε υπό άκρα μυστικότητα αλλά και η μετέπειτα κοινή πορεία τους είναι πάντα... πρωτοσέλιδο!

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δέκα χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Ελένη Μενεγάκη λάμπει στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το δείτε σε κάθε φωτογραφία… Το ζευγάρι πριν πέντε χρόνια απέκτησε την κόρη του, Μαρίνα και εκ τότε η παρουσιάστρια άρχισε να μιλά ανοιχτά μέσα από την εκπομπή της για τον Μάκη της, τον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της έχει αναφέρει την υπέροχη σχέση που έχει ο Μάκης με τη μαμά της, την κυρία Ζέτα!

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει πολλές φορές τα φαγητά που φτιάχνει και τρελαίνουν τα παιδιά της, αλλά και το Μάκη της!

Έχει αποκαλύψει τους απολαυστικούς διαλόγους που κάνει με τον άντρα της, Μάκη για τη μικρή, Μαρίνα!

Έχει μιλήσει για τη βέρα που δεν βγάζει ποτέ από το δάχτυλό της, αλλά επίσης καθημερινά τσεκάρει και το χέρι του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλο για να δει αν τη φοράει.

Η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά αποκαλύπτει πώς περνά με τα παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο που της άλλαξε τη ζωή, που είναι το στήριγμά της και δεν έχει διστάσει να πει δημόσια σ’ αγαπώ στον άντρα που την κάνει να λάμπει από ευτυχία!

Και δείτε στην gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο στο instagram της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved