MasterChef: Ο Διονύσης αγνώριστος! Δείτε φωτό από την ταραχώδη ζωή του
Showbiz

MasterChef: Ο Διονύσης αγνώριστος! Δείτε φωτό από την ταραχώδη ζωή του

MasterChef 4: Ο Διονύσης Πρώιος, παρά το γεγονός ότι δεν είναι επαγγελματίας σεφ, έχει καταφέρει να φτάσει πολύ κοντά στην πεντάδα του τελικού, αποδεικνύοντας πως όταν έχεις καλλιτεχνική φύση, μπορείς να δημιουργήσεις πιάτα... αριστούργημα!

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στους κριτές του φετινού MasterChef, άρα και μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό, είχε συγκινήσει με την τραγική ιστορία του. Είναι ένας πατέρας που είχε χάσει άδικα και ξαφνικά τον 19χρονο γιο του Μιχάλη σε τροχαίο στη Μύκονο.

Μέχρι τότε χαμογελούσε, ήταν η χαρά της ζωής, όμως ξαφνικά όλη η γη χάθηκε κάτω από τα πόδια του. Ως πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, δεν έχασε το χαμόγελό του. Όμως, η μόνιμη θλίψη στα μάτια του μαρτυρά πως δεν θα καταφέρει ποτέ ξανά να είναι το ίδιο ευτυχισμένος με πριν. Του λείπει πολύ ο Μιχάλης και ένα τεράστιο κενό θα νιώθει για πάντα στην ψύχη του.

Ακόμα και η συμμετοχή του στο MasterChef είχε στο... επίκεντρό της τον γιο του. Ήθελε να συμμετάσχει, όχι για εκείνον αλλά για τον Μιχάλη που είχε για όνειρό του να γίνει σεφ και να δείξει το μαγειρικό του ταλέντο στο πανελλήνιο.

“Να σας πω την αλήθεια, εκεί που είμαι στον υπολογιστή και βλέπω μια φωτογραφία του γιου μου που έχω πάντα εκεί… και μου βγαίνει το MasterChef και λέω λες; Και έτσι έκανα τη συμμετοχή γιατί ο γιος μου ήτανε μάγειρας στο τελευταίο μου μαγαζί και ήθελε να ρθει, όποτε ήρθε η ευκαιρία να ρθω εγώ και για τους δυο” είχε δηλώσει ο ίδιος ο Διονύσης όταν είχε ερωτηθεί για τους λόγους που είχε πάρει την απόφαση να συμμετάσχει στο φετινό MasterChef.

Ο δεύτερης γενιάς Έλληνας μετανάστης ο οποίος μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αργεντινή μιας και εκεί ζει όλη η οικογένειά του (μητέρα και αδέλφια), διαθέτει ένα κράμα από τις κουλτούρες και των δύο πατρίδων του.

Λατρεύει τα παιδιά, έχει αναπτύξει μία μοναδική σχέση με τους συμπαίκτες του που θεωρεί όλους παιδιά του και ελπίζει πως με τις περίεργες μίξεις προϊόντων και την ανεπτυγμένη αίσθηση της γεύσης που έχει, θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο κοντά μπορεί στον τελικό.

Η ζωή του δεν υπήρξε ποτέ εύκολη, όμως μέσα από την καλλιτεχνική του φύση κατάφερνε πάντα να χρωματίζει την καθημερινότητά του. Είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης αλλά και καλός επιχειρηματίας, έχοντας μετατρέψει χώρους σε απίστευτα στέκια τόσο για Αθηναίους όσο και για Μυκονιάτες.

Στη Μύκονο έχει κάνει και πολλές εκθέσεις με έργα του, ενώ έχει και πολλούς επώνυμους φίλους που εμπιστεύονται τους προσωπικούς τους χώρους για να αποκτήσουν μία άλλη διάσταση με τα έργα του. Ανάμεσά τους και ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος γνωρίζει τον Διονύση εδώ και πολλά χρόνια. Δείτε φωτογραφίες του Διονύση από την πολυτάραχη ζωή του, στις περισσότερες από τις οποίες θα τον δείτε αγνώριστο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved