Γιάννης Μούτσος: Αυτή ήταν η τελευταία φορά που δάκρυσε - Ποιο είναι το «ορόσημο» στη ζωή του;
Showbiz

Γιάννης Μούτσος: Αυτή ήταν η τελευταία φορά που δάκρυσε - Ποιο είναι το «ορόσημο» στη ζωή του;

O Γιάννης Μούτσος μίλησε για τις ερωτήσεις που δέχεται από τον κόσμο, για το τι δεν αντέχει στους ανθρώπους αλλά και για την οικογένειά του.

Ο ίδιος δέ­χεται συνεχώς ερωτήσεις από τον κόσμο που τον συναντά και θέλει να μάθει το κάτι παραπάνω για τον κορονοϊό από τον παρουσιαστή του Mega. «Δυ­στυχώς, η ανησυχία του κόσμου είναι μεγάλη και αναζητά πληρο­φορίες από υπεύθυνα χείλη... Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι πολ­λοί, ειδικά μέσα την καραντίνα, με ρωτούσαν τι θα γίνει με τα φάρμα­κα και τα εμβόλια και αν θα βγούμε νικητές, καθώς πίστευαν ότι οι δημοσιογράφοι είχαμε κάποια προνομιακή ενημέρωση, λόγω της επαφής μας με τους επιστήμο­νες...».

Και αφού η κουβέντα αφορά τους ανθρώπους, αποκαλύπτει τι δεν αντέχει: «Την αστάθεια στον χαρακτήρα και την αχαριστία», το­νίζει και σχολιάζει τον ανταγωνι­σμό. «Πάντα υπάρχει εμφανής ή υποβόσκων ανταγωνισμός... Εγώ αφήνω τη δουλειά μου να μιλήσει για εμένα και μάχομαι για αυτήν», ξεκαθαρίζει.

Οι παρουσιαστές της ενημέρω­σης έχουν συνήθως σκληρό προ­φίλ... Θυμάται, ωστόσο, πότε ήταν η τελευταία φορά που δάκρυσε;

«Νομίζω πως ήταν στη γέννηση της κόρης μου. Από τότε που γεν­νήθηκε, μάλλον έχω γίνει λίγο... χαζομπαμπάς και αυτό με επηρε­άζει και συναισθηματικά! Νομίζω ότι για κάθε άνθρωπο, όταν γίνε­ται γονιός, αυτό είναι σπουδαίο ορόσημο στη ζωή του», αποκα­λύπτει.

Για τα νούμερα τηλεθέασης δεν αδιαφορεί: «Η τηλεθέαση σημαίνει πολλά, καθώς είναι το μοναδικό μετρήσιμο κριτήριο για την αγορά! Ωστόσο, μαζί με τα νούμερα θέλω να προσφέρω στον τηλεθεατή που παρακολου­θεί είτε το δελτίο είτε την εκπομπή (σ.σ.: να σημειωθεί ότι αναμένου­με να ξεκινήσει και πάλι η εκπο­μπή έρευνας “Off the Record”) την πληροφορία και την είδηση, με τεκμηρίωση και αντικειμενικό­τητα».

Τέλος, ο Γιάννης Μούτσος, αν και έχει βαρύ πρόγραμμα, εξηγεί πώς βρίσκει ισορροπία ανάμεσα στο σπίτι και τη δουλειά. «Οποιος θέ­λει το μπορεί... με πολύ κόπο! Νο­μίζω ότι έχω βρει μια ισορροπία που με κρατάει σε εγρήγορση για να ανταποκρίνομαι σε όλα χωρίς εκπτώσεις... Αν και δεν σου κρύ­βω ότι περιμένω τις διακοπές για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου», είπε στην Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved