MasterChef: Τι γνώμη έχουν ο αδελφός και η μητέρα του Μπέλλου για τη Μαρία; (videos+photos)
Showbiz

MasterChef: Τι γνώμη έχουν ο αδελφός και η μητέρα του Μπέλλου για τη Μαρία; (videos+photos)

MasterChef 4: Ο αδελφός και η μητέρα του Δημήτρη Μπέλλου που θεωρείται από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής, μίλησαν για τη πολυσυζητημένη σχέση του με την συμπαίκτριά του Μαρία Μπέη

Η μαμά και ο αδερφός του Μπέλλου περιέγραψαν τα παιδικά χρόνια του Δημήτρη, εξήγησαν για ποιο λόγο πήγε στη Νορβηγία και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Όπως είπε η μητέρα του Έλεν, ο Δημήτρης είχε... αλλεργία με το διάβασμα όμως λάτρευε από μικρός τον αθλητισμό και είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με την ιστιοπλοΐα.

Η μαμά του Μπέλλου επίσης αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης γνώρισε τον μαγικό κόσμο της γαστρονομίας.

Δείτε τι ακριβώς είπαν για τον Δημήτρη Μπέλλο στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου:

Ο Χρήστος, ο αδελφός του, μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία την οποία απέκτησε μέσα στο παιχνίδι. Όπως είπε, δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτή τη νέα συνθήκη στη ζωή του αδελφού του ενώ τόνισε πως τον βλέπει χαρούμενο και ευτυχισμένο στο πλευρό του.

Μάλιστα επεσήμανε πως το γεγονός ότι απέκτησε σχέση μέσα στο παιχνίδι, δεν τον έχει αποπροσανατολίσει από τον στόχο του που είναι να βγει νικητής του MasterChef. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Χρήστος Μπέλλος για τον αδελφό του, στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved