Τριήμερη απόδραση στην Κυπαρισσία για τον Νίκο Χαρδαλιά μετά το τέλος των τηλεοπτικών ενημερώσεων
Showbiz

Τριήμερη απόδραση στην Κυπαρισσία για τον Νίκο Χαρδαλιά μετά το τέλος των τηλεοπτικών ενημερώσεων

Την ανάγκη να ξεφύγει λίγο από μία δύσκολη και πολύ απαιτητική καθημερινότητα φαίνεται πως είχε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς

Μαζί με την οικογένειά του, την όμορφη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου και την κόρη τους έφυγαν από την Αθήνα για ένα τριήμερο απόδρασης από τα τετριμμένα, τώρα που δεν είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στη "βάση" του για την καθημερινή τηλεοπτική ενημέρωση του κόσμου στο πλευρό του Σωτήρη Τσιόδρα, όπως μας είχαν συνηθίσει οι δυο τους τους τελευταίους δυόμιση μήνες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και οι γυναίκες της ζωής του βρέθηκαν στην όμορφη Κυπαρισσία, τόπο καταγωγής της συζύγου του όπου και καταφεύγει κάθε φορά που θέλουν να ξεφύγουν τη ρουτίνα.

Εκεί ζει η οικογένεια της συζύγου του και μάλιστα η αδελφή της, Χάιδω Παναγιωτοπούλου είναι αντιδήμαρχος της περιοχής. Έτσι, οι σχέσεις της οικογένειας Χαρδαλιά με τον συγκεκριμένο τόπο είναι πολύ στενές.

Σύμφωνα με το gargalianoionline, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έδειξε να χαλαρώνει στις πρώτες βόλτες του στην περιοχή ενώ κάποια στιγμή είχε φιλική συνάντηση με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Γιώργο Λεβεντάκη και την Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Αννα Καλογεροπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη απόδραση της οικογένειας Χαρδαλιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved