Στέλλα Μιζεράκη: «Θα ήταν τιμή μου να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη» (video)
Showbiz

Στέλλα Μιζεράκη: «Θα ήταν τιμή μου να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη» (video)

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα και όχι μόνο.

Την Κυριακή 31/5/2020 πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και η Στέλλα Μιζεράκη παρευρέθηκε.

Στη συνέντευξη, λοιπόν, που παραχώρησε στον Σπύρο Κεραμίδα και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε για τον Πάνο και ανέφερε: «Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός, όσος καιρός κι αν περάσει. Δεν σου κρύβω ότι είναι κάτι που με στενοχωρεί ακόμη και σήμερα, δεν αλλάζει αυτό, δεν περνάει. Μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό».

Ο δημοσιογράφος την ρώτησε για το ότι η μητέρα του επέλεξε να φορέσει λευκά κι η Στέλλα Μιζεράκη είπε: «Μπορείς να πεις ότι δεν θα ήθελε να το δραματοποιήσει και θα ήθελε να θυμάται ακόμη και τα γενέθλια του γιου της κι όχι να είναι ντυμένη στα μαύρα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Στέλλα Μιζεράκη σχολίασε και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, απαντώντας στην ερώτηση για τον αν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση της, λέγοντας «Θα ήταν τιμή μου να πάρω τη θέση της Ελένης ΜενεγάκηΘα μου άρεσε πολύ να είμαι κριτής ή παρουσιάστρια στο My Style rocks».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα και τις δηλώσεις της για τον καινούργιο της δεσμό…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved