Αντελίνα Βαρθακούρη: «Οι γυναίκες με αγαπούν πολύ και το δείχνουν» (photos)
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Οι γυναίκες με αγαπούν πολύ και το δείχνουν» (photos)

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Φρόντισα να εκμεταλλευτώ την καραντίνα και να έρθουμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Σπάνια έχω την ευκαιρία να περάσω τόσο χρόνο με τον Χάρη και τα παιδιά.» 

Γιατί η Αντελίνα Βαρθακούρη δέχτηκε να... χτυπάει κουδούνια; Πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας και πόσο τσακώθηκε με τον Χάρη τις ημέρες του εγκλεισμού; Γιατί οι γυναίκες ταυτίζονται μαζί της και τι απαντά σε όσους ασχολούνται με το βάρος της; Θα ξανάκανε εκπομπή με τον άντρα της και, τελικά, υπάρχει μαγική συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο;

Δεν έκρυψε ποτέ ότι περίμενε να της προταθεί μια ζωντανή εκπομπή... «Μόλις όμως έκανα ραντεβού με τους ανθρώπους του ALPHA και άκουσα την πρότασή τους και το κόνσεπτ της εκπομπής για την οποία με είχαν φανταστεί, ενθουσιάστηκα» αποκαλύπτει η Αντελίνα, που όντως δείχνει η χαρά της ζωής!

Χαρά που μάλλον πολλαπλασιάζεται από το γεγονός ότι «με χαροποιεί ιδιαίτερα που το κανάλι με κατευθύνει σε αυτόν τον δρόμο, κι εγώ ακολουθώ πιστά το μονοπάτι που μου δείχνει. Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή δείχνω ένα μεγάλο κομμάτι όλων όσα είναι η Αντελίνα: έρχομαι σε πραγματική επαφή με τον κόσμο, πράγμα που λατρεύω, αντλώ ενέργεια από αυτή την επικοινωνία, παίζω μαζί τους, γελάμε, μοιράζω χρήματα και στο τέλος όλοι περνάμε καλά. Αυτό είναι νομίζω το πιο σημαντικό στις μέρες μας».

Είχε βγει τρέιλερ, ενώ είχε ανακοινωθεί και επισήμως ημέρα προβολής τον Μάρτιο. Μας πρόλαβε όμως η πανδημία. Φοβήθηκες τότε πως αυτό μπορεί να σημαίνει και ματαίωση;
Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Ελπίζω πάντως πως όλα τώρα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα επανέλθουμε σταδιακά σε μια κάποια κανονικότητα».

Πώς πέρασες λοιπόν τις ημέρες της καραντίνας; Τι σου άρεσε να κάνεις; Βαρέθηκες ή το χάρηκες;
«Σπάνια έχω την ευκαιρία να περάσω τόσο χρόνο με τον Χάρη και τα παιδιά. Φρόντισα, όσο γινόταν, να εκμεταλλευτώ την καραντίνα προς όφελος μας και να έρθουμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Απολαύσαμε τις στιγμές που περνούσαμε μαζί, μαγειρέψαμε, ζωγραφίσαμε, διαβάσαμε, παίξαμε, δημιουργήσαμε...»

Καθώς με τον Χάρη είστε ένα ζευγάρι... εκρηκτικό, μήπως ο εγκλεισμός έφερε παραπάνω εκρήξεις;
«Η αλήθεια είναι πως εμείς είχαμε ήδη βιώσει αρκετές εκρήξεις, στις οποίες ήσασταν και όλοι αυτόπτες μάρτυρες, οπότε η καραντίνα μας βρήκε αρκετά ήρεμους. Βιώσαμε τον χρόνο αυτό μαζί χωρίς εντάσεις, ενώ αυτή η συνθήκη του εγκλεισμού μού υπενθύμιζε καθημερινά και τους λόγους που είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, όπως το πόσο καλός μπαμπάς είναι».

Άρα η οθόνη σάς δημιουργούσε μια κάποια ένταση παραπάνω;
«Στην τηλεόραση βλέπατε μερικά μόνο λεπτά από ολόκληρα 24ωρα. Έχουμε μια ζωντανή και εκρηκτική σχέση, είμαστε και οι δυο έντονες προσωπικότητες, αγαπιόμαστε κάπως έτσι: θορυβωδώς.»

Στο «Globetrotters» δημιουργήσατε ως ζεύγος μεγάλη αίσθηση και σίγουρα πολλές γυναίκες ταυτιστήκαμε με την Αντελίνα.Έπειτα από αυτό, σε πλησιάζουν γυναίκες για να κουβεντιάσουν μαζί σου ή να σου πουν τα προβλήματά τους;
«Οι γυναίκες με αγαπούν πολύ και μου το δείχνουν τόσο όταν με πετυχαίνουν στον δρόμο όσο και στα γυρίσματα του "Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι . Και στα social media το ίδιο συμβαίνει. Ταυτίζονται με το ότι βλέπουν μια γυναίκα σαν εκείνες, που θυμώνει, νευριάζει, φωνάζει, ζηλεύει, χαίρεται, αγαπάει, διασκεδάζει, ενθουσιάζεται και γενικά ζει τη ζωή της χωρίς να φιλτράρει τα συναισθήματά της. Πάντα απαντάω στα μηνύματά τους και ανταποκρίνομαι στα λόγια και στις αγκαλιές τους»

Θα έκανες ξανά λοιπόν κάποια εκπομπή ή κάποιο σόου μαζί με τον Χάρη;
«Εγώ και ο Χάρης είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά συμπληρωνουμε τέλεια ο ένας τον άλλον. Ως ζευγάρι κάναμε πέρυσι επιτυχία και φυσικά θα έκανα και πάλι εκπομπή μαζί του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved