Παπαζήσης: Ο «Μίλτος» από την εποχή της Πολυκατοικίας μέχρι το Κόκκινο Ποτάμι είναι ένας άλλος!
Showbiz

Παπαζήσης: Ο «Μίλτος» από την εποχή της Πολυκατοικίας μέχρι το Κόκκινο Ποτάμι είναι ένας άλλος!

Θεαματικά η αλλαγή του ηθοποιού από τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση.

Μετά από εννέα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας ο Ιωάννης Παπαζήσης τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε μέσα από το ρόλο του τηλεοπτικού «Μίλτου» στο Κόκκινο Ποτάμι με μια εξαιρετική ερμηνεία που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.


«Είχα να παίξω στην τηλεόραση από την «Πολυκατοικία», γιατί με εξαίρεση κάποιες γκεστ εμφανίσεις, που εξυπηρετούν κυρίως οικονομικούς λόγους, ήταν συνειδητή η απόφασή μου να απέχω. Αυτό το έκανα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο κι ευτυχώς μου ήρθαν κάποιοι ρόλοι που ήθελα πολύ να παίξω.

Είχα αποφασίσει ότι την επόμενη φορά που θα έκανα τηλεόραση θα ήταν όταν θα ερχόταν μια πρόταση που να με καλύπτει 100 % καλλιτεχνικά. Περίμενα, δηλαδή, ένα «Κόκκινο ποτάμι». Τόσο απλά. Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον Μανούσο, άφησα τρεις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στο θέατρο, ακριβώς γιατί ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Και θα συνεχίσω να περιμένω ένα «Κόκκινο ποτάμι» για να ξαναπαίξω στην τηλεόραση», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Και πραγματικά ήταν για εμάς μεγάλη έκπληξη αφού το διάστημα της τηλεοπτικής του απουσίας έκανε μόνο επιλεκτικές δουλείες στο θέατρο αλλά καις τον κινηματογράφο. Πριν όμως από τη συμμετοχή του στο Κόκκινο Ποτάμι, ο Ιωάννης Παπαζήσης είχε μια εξαιρετική πορεία στο χώρο της τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός μέσα σε αυτό το διάστημα δημιούργησε την όμορφη οικογένεια του με την Βανέσα Αδαμοπούλου, την ευτυχία της οποίας ολοκλήρωσε ο γλυκύτατος γιος τους.

Ο ηθοποιός έχει αλλάξει θεαματικά από τα πρώτα του βήματα στο χώρο και αξίζει να δεις τις φωτογραφίες με τις αλλαγές που έχει πειραματιστεί στο look του.

Δες φωτογραφίες του στη Gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved