Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όσα συνέβησαν στο event για την ένταξή της στον Alpha
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όσα συνέβησαν στο event για την ένταξή της στον Alpha

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει και επισημα στο δυναμικό του Alpha.

Έτσι, λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός διοργάνωσε κάλεσμα για τα media στο εστιατόριο του Έκτορα Μποντρίνι στο Χαλάνδρι, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να δείχνει πραγματικά χαρούμενη για το νέο της τηλεοπτικό βημα. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης, ενώ το «παρών» έδωσαν και στελέχη του καναλιού σαφώς αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου, manager του μοντέλου και τηλεπαρουσιάστριας πια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ένα άκρως καλοκαιρινό look μιλούσε με ευγένεια και χαμόγελο σε όλους, ενώ έδειχνε να ανυπομονεί να παρουσιάσει την καινούργια πρόταση του σταθμού στο τηλεοπτικό κοινό, μια πρόταση που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τις τηλεθεάτριες, αφού όπως μας είπε η ίδια η εν λόγω εκπομπή θα αφορά πολύ τις γυναίκες που τόσο πολύ αγαπά.

ilianapapageorgiou-2.jpg

Όσον αφορά στο περιεχόμενο της εκπομπής θα είναι ένα ψυχαγωγικό project, με «αγάπη και ζεστασιά», όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δήλωσε, ωστόσο δεν έχουν δοθεί ακόμη παραπάνω λεπτομέρειες. Τώρα, οσον αφορά στην πρεμιέρα αλλά και στην ακριβή ώρα μετάδοσης δεν έγινε κάποια ανακοίνωση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και επίσημα στην ομάδα του Alpha και ανυπομονεί για το νέο της ξεκίνημα. Όπως άλλωστε ειναι και το moto του καλωσορίσματός της στον Alpha «The time has come». Το μόνο που μένει είναι να έρθει και η τηλεοπτική στιγμή να δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μας καλωσορίζει και on camera στο live πρόγραμμά της.

Σύντομα αποκλειστική συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο gossip-tv.gr!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved