Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι: Μικρή περίοδος χάριτος μετά τα χαμηλά νούμερα
Showbiz

Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι: Μικρή περίοδος χάριτος μετά τα χαμηλά νούμερα

Έλα χαμογέλα: Η πρώτη εβδομάδα προβολής της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη, φαίνεται πως δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμενε ο ALPHA.

Για τον λόγο αυτό, όπως έκανε γνωστό ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, οι άνθρωποι του ALPHA αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές αν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα.

«Μικρή περίοδος χάριτος στην Αντελίνα Βαρθακούρη, εάν η εκπομπή δεν τραβήξει και παραμείνει σε μονοψήφια νούμερα, η πρώτη κίνηση που θα κάνει η τηλεόραση του Alpha είναι αλλαγή ζώνης της εκπομπής….
Το concept αυτό είναι και για του χρόνου… Το συμβόλαιο όμως της Αντελίνας Βαρθακούρη δεν αναφέρει συγκεκριμένη εκπομπή, είναι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι επομένως μπορεί να αλλάξει concept», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον αέρα του Έλα χαμογέλα.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως την πρώτη μέρα η εκπομπή σημείωσε διψήφια νούμερα τηλεθέασης, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο η τηλεθέαση έπεσε κατακόρυφα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved