Κρύβει κάτι η Οικονομάκου καθώς δηλώνει: «Το δεύτερο παιδί δεν αργεί»;
Showbiz

Κρύβει κάτι η Οικονομάκου καθώς δηλώνει: «Το δεύτερο παιδί δεν αργεί»;

Ένα αδελφάκι στον γιο της Μάξιμο, φαίνεται πως έχει βάλει στόχο η Αθηνά Οικονομάκου! Και δεν το λέμε εμείς αλλά η ίδια, κάνοντας δηλώσεις που δεν αποκλείεται να κρύβουν πολλά! 

«Το δεύτερο παιδί δεν αργεί. Κάποια στιγμή θα γίνει, το πότε κανείς δεν ξέρει» δήλωσε η όμορφη ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων στη Real όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να μεγαλώσει την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ο γιος τους είχε έρθει στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018 και η ίδια μαζί με τον σύζυγό της πετούσαν στον έβδομο ουρανό. Ήταν πολύ ευτυχισμένοι που είχαν καταφέρει να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα που ήταν να αποκτήσουν μία δεμένη οικογένεια.

Φαίνεται πως τώρα θέλουν να συνεχίσουν να ζουν το ίδιο όνειρο με τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου αυτόν τον καιρό έχει αφοσιωθεί στην προώθηση των νέων κολεξιόν της τόσο σε κοσμήματα που λανσάρει με την υπογραφή της όσο και σε ρούχα που "συνυπογράφει" μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Πρόκειται για πολύ εντυπωσιακά σύνολα που ταιριάζουν απόλυτα με την καλοκαιρινή μας διάθεση.

Ποζάρει με αυτά στις σελίδες της στο instagram και προς το παρόν δεν φαίνεται να... εξέχει καμία φουσκωμένη κοιλίτσα αφού διαθέτει το τέλειο και αψεγάδιαστο κορμί. Όμως, εφόσον είναι θέμα χρόνου να έρθει και το δεύτερο παιδάκι, δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε ευχάριστες ειδήσεις από την ηθοποιό που θέλει να ζήσει ξανά το θαύμα της φύσης και της ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved