Showbiz

Θρίλερ το τριήμερο για τη Μαρία Σολωμού! Η απίστευτη περιπέτειά της (video)

Gossip-tv Team

Η Μαρία Σολωμού και η καλή της φίλη η επίσης ηθοποιός Κατερίνα Θεοχάρη είπαν να φύγουν για να ξεσκάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Λογάριαζαν όμως χωρίς... τον ξενοδόχο. 

Όπως έκανε γνωστό η ίδια η Μαρία Σολωμού μέσα από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ επρόκειτο να πάρουν ένα καραβάκι για να φτάσουν στον προορισμό τους για το τριήμερο, δεν μπορούσαν να το προσεγγίσουν. Το έβλεπαν από μακριά όμως δεν είχαν τρόπο για να φτάσουν μέχρι εκεί για να επιβιβαστούν.

Καμία από τις δύο δεν αποκάλυψε τον προορισμό τους, όμως εκείνο που μπορούσε να καταλάβει ο καθένας ήταν ότι λόγω έργων στον δρόμο, οι πινακίδες παρέπεμπαν σε άλλη διαδρομή η οποία όμως ήταν δύσβατη και... λάθος.

Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν κάπου σε... κατσάβραχα, ανάμεσα σε... κατσίκες και θάμνους χωρίς να γνωρίζουν προς ποια κατεύθυνση να πάνε ώστε ο δρόμος να τούς οδηγήσει στην προβλήτα για να πάρουν το καράβι.

Η Κατερίνα Θεοχάρη, στην προσπάθειά της να βρει τη λύση έφτασε μέχρι και το γραφείο του δημάρχου, ζητώντας τις σωστές κατευθύνσεις και κάνοντας συγχρόνως και τα παράπονά της για όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Μετά από πολλές περιπέτειες και διαδρομές από εδώ και από εκεί, ο... εφιάλτης για τη Μαρία Σολωμού και τη φίλη της έλαβε τέλος αφού τελικά επιβιβάστηκαν στο καράβι για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα συνέβησαν στις δύο ηθοποιούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved