Ο τραγουδιστής που έγινε αγρότης και ξενοδόχος, μας ξεναγεί στη φάρμα του!
Showbiz

Ο τραγουδιστής που έγινε αγρότης και ξενοδόχος, μας ξεναγεί στη φάρμα του!

Μεγάλη στροφή στη ζωή του έκανε γνωστός τραγουδιστής ο οποίος μπορεί να μην εγκαταλείψει το τραγούδι, όμως έχει αποφασίσει να βιοπορίζεται από κάτι τελείως διαφορετικό. 

Ο λόγος για τον Θάνο Τζάνη ο οποίος παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού που είναι επανεκτέλεση κομματιού που είχε ερμηνεύσει παλιότερα ο Πασχάλης Τερζής, ασχολείται και με το ξενοδοχείο αλλά και τη φάρμα του που διαθέτει στα Νέα Στύρα Ευβοίας.

«Αυτές είναι οι δικές μου καλλιέργειες. Ανέκαθεν ασχολιόμουν, από μικρό παιδί, απλά βρήκα τώρα το χρόνο με την ευκαιρία της καραντίνας να ασχοληθώ με κάτι δημιουργικό. Ταυτόχρονα με το τραγούδι, το οποίο είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι η δουλειά μου, είναι η ζωή μου και δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ, θα είναι πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα» είπε ο Θάνος Τζάνης ο οποίος μας ξενάγησε μέσω της κάμερας της εκπομπής Μαζί σου στον επίγειο παράδεισο με τον οποίο ασχολείται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο ίδιος συνέχισε με καμάρι λέγοντας: «Έχουμε βάλει ντομάτες, πατάτες, μαρουλάκια, κρεμμύδια, απ’ όλα τα ζαρζαβατικά. Ήθελα να έχω τα δικά μου προϊόντα, βιολογικής καλλιέργειας πάντα και ταυτόχρονα να διοχετεύω και στην οικογενειακή μας επιχείρηση που βρίσκεται στα Νέα Στύρα Ευβοίας, 45 λεπτά από εδώ, από το Αλιβέρι. Αυτό ήταν το σκεπτικό μου και γι’ αυτό και το ξεκίνησα ταυτόχρονα και παράλληλα με το τραγούδι».

Δείτε το βίντεο με την όμορφη ξενάγηση του τραγουδιστή στη φάρμα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved