Αντελίνα Βαρθακούρη: «Εχω προσπαθήσει πολύ για την καριέρα μου»
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Εχω προσπαθήσει πολύ για την καριέρα μου»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη χτυπάει τα κουδούνια της πόλης και μοιράζει λεφτά. Αν την πετύχετε, λοιπόν, ακούστε τι έχει να σας πει/ρωτήσει. 

Το πιο πιθανό είναι να γεμίσετε τις τσέπες σας με χρήματα.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις προσδοκίες της, για τους λόγους που είπε το «ναι» στην εκπομπή και για τη σχέση της με το κοινό.

Διάβασα ότι ήταν όνειρό σας να μπείτε στην τηλεόραση. Αυτό έγινε και μάλιστα βρίσκεστε πλέον σε ένα μεγάλο κανάλι. Ποιες οι προσδοκίες σας;

«Εχω δηλώσει ότι το είχα όνειρο και το πάλεψα, αλλά είναι κι αυτό μια δουλειά. Εχω προσπαθήσει πολύ για την καριέρα μου, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε άνθρωπος που θέλει να πετύχει στη δουλειά του. Προτιμώ αντί να σκέφτομαι το πού θέλω να πάω, να κοιτάζω το πού βρίσκομαι. Το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι" μου δίνει χαρά. Εχω αγαπήσει αυτή την εκπομπή γιατί έρχομαι σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει κι επιπλέον μοιράζω χρήματα - τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;».

Γιατί είπατε «ναι» στην εκπομπή; Με την πρότερη εμπειρία σας, θα περίμενε κανείς να σας δει σε κάποιο πρωινό. Θεωρείτε πως σας ταιριάζει;

«Αυτή η δουλειά προϋποθέτει να μπορείς να προσαρμόζεσαι στα διάφορα concepts. Οι άνθρωποι του ALPHA με φαντάστηκαν σε αυτήν την εκπομπή και πιστεύω ότι είχαν δίκιο. Αυτό το concept του “έξω” και με αληθινής επαφής με τον κόσμο είναι πραγματικά αναζωογονητικό».

Ποια ακριβώς θα είναι η σχέση σας με το κοινό;

«Επισκέπτομαι διάφορες γειτονιές και τους κάνω άνω κάτω, με την καλή έννοια. Παίζω μαζί tous παιχνίδια ερωτήσεων στον δρόμο και στη συνέχεια χτυπάω κουδούνια προκειμένου να καταφέρω να μπω στο σπίτι μιας τυχερής οικογένειας, να παίξουμε και να κερδίσουν χρήματα. Είναι διασκεδαστικό, αληθινό, αυθόρμητο και ειλικρινές. As πούμε ότι υπήρξαν κάποιοι που μου έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα! Θα τα δείτε και αυτά».

Είναι ένα βήμα που θα σας πάει παρακάτω στην καριέρα σας;

«Το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι" είναι για μένα, πρόκληση. Το να κάνω γυρίσματα γεμάτα με απρόοπτα και αναπάντεχες αντιδράσεις από τη μεριά του κόσμου είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και ένα παραπάνω συν στο βιογραφικό μου. Είναι παιχνίδι. αλλά ταυτόχρονα ο παρουσιαστής “τρυπάει” την οθόνη και γίνεται ένα με τον τηλεθεατή».

Στο «Globetrotters» το κοινό σας αποθέωσε. Πιστεύετε πως και το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» θα έχει παρόμοια επιτυχία;

«Οι καταστάσεις που θα δουν οι τηλεθεατές είναι αληθινές και πιστεύω πως υπάρχει ανάγκη για γέλιο και ξεγνοιασιά - κάτι που η τηλεόραση πρέπει να προσφέρει».

Το κοινό είναι... μουδιασμένο από το γνωστό «κρατάμε αποστάσεις». Θεωρείτε πως ο κόσμος θα είναι επιφυλακτικός απέναντι στη φύση της εκπομπής σας;

«Ολοι έχουμε αρχίσει να ξαναβγαίνουμε και “διψάμε” γι’ αυτή την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα. Εμείς ως εκπομπή παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα. Δεν σας κρύβω, βέβαια, ότι εισπράττω την ανάγκη του κόσμου να αγκαλιάσει, να φιλήσει, να χαιρετήσει. Ειδικά όταν κάποιος έχει ανάγκη από χρήματα και τα κερδίζει, χαίρεται τόσο που ξεχνιέται και θέλει πολύ να με αγκαλιάσει για αυτό το δώρο», είπε στο tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved