Κώστας Χαρδαβέλλας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη του με τον καρκίνο
Showbiz

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη του με τον καρκίνο

 Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή, Μεσάνυχτα για την εποχή που διαγνώστηκε με καρκίνο και αποκάλυψε πώς αντιμετώπισε αυτό το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Συγκεκριμένα είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Αναθεώρησα πολλά όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το 2009 στους λεμφαδένες. Είναι σκληρό πράγμα. Το ανακάλυψα τυχαία. Μου είχε βγει στον ουρανίσκο ένα εξόγκωμα και νόμιζα ότι ήταν από το δόντι μου. Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι καρκίνος. Εγώ τότε έκανα στο Alter τον “Αθέατο Κόσμο” και τις “Πύλες του ανεξήγητου”».

Και τόνισε: «Όταν ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;” μου έδειξε τον ουρανό, ότι ο Θεός ξέρει. Ούτε οι γιατροί ξέρουν, ούτε εσύ, ούτε κανείς, ο Θεός ξέρει τι θα γίνει. Ήταν Ιούλιος τότε, έκανα χημειοθεραπείες Ιούλιο και Αύγουστο. Τον Σεπτέμβριο πήγα στην εκπομπή, μείον 40 κιλά. Το είπα στους συνεργάτες μου όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη για να προετοιμάσουμε την εκπομπή, είχα δέκα δημοσιογράφους στην ομάδα μου και τους έπιασαν τα κλάματα όταν με είδαν. Η ψυχή μου ξέρει πώς έκανα την εκπομπή εκείνο το βράδυ, ζαλιζόμουν και φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι όρθιος, ζωντανός και δυνατός. Θα κερδίσω εγώ τον καρκίνο και όχι ο καρκίνος εμένα. Η σύζυγος μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω “»αχ τον καημένο τι έπαθε;». Η γυναίκα μου κρυβόταν για να μην τη βλέπω να κλαίει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved