MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του Διονύση μετά την αποχώρησή του
Showbiz

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του Διονύση μετά την αποχώρησή του

MasterChef 4: Ο Διονύσης Πρώιος από χθες το βράδυ αποτελεί παρελθόν για το ριάλιτι μαγειρικής και η σύντροφός του, σήμερα έκανε την πρώτη της ανάρτηση ποζάροντας μαζί του. 

Ο Έλληνας καλλιτέχνης που θεωρεί δεύτερη πατρίδα του την Αργεντινή μιας και εκεί ζει όλη η οικογένειά του, είναι πλέον εκτός παιχνιδιού και ήδη απολαμβάνει τη ζωή του αλλά και τη χαρά της δημιουργίας με τα νέα πρότζεκτς που ετοιμάζει.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο Διονύσης έχει "στήσει" έναν πολύ όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας μάλιστα προσλάβει τη Μάρλεν για μαγείρισσα στο μαγαζί.

Εκεί, έχοντας στο πλευρό του και την 22χρονη σύντροφό του Εμανουέλα Μαρία η οποία τον ακολούθησε στην Ελλάδα όταν εκείνος αποφάσισε να λάβει μέρος στο MasterChef, δείχνει να περνάει πολύ όμορφα και μάλιστα πόζαρε στον φακό την ώρα που όλοι μαζί δοκίμαζαν πιάτα που είχε ετοιμάσει η Μάρλεν για το μενού του μαγαζιού.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, πρόκειται για υπέροχους μεζέδες από κουζίνες της Λατινικής Αμερικής, τις οποίες η Μάρλεν κατέχει, όπως βέβαια και ο Διονύσης ο οποίος μπορεί να μην υπήρξε ποτέ επαγγελματίας μάγειρας, όμως έχει το ατού της καλής γεύσης.

Έτσι, κατάφερνε πάντα να εντυπωσιάζει τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής με τις δημιουργίες του και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που κατάφερε να φτάσει στους 7 φιναλίστ του MasterChef.

Δείτε τους στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved