MasterChef: Γιώργος Λασκαρίδης: Η ιστορία αγάπης με τη γυναίκα της ζωής του
Showbiz

MasterChef: Γιώργος Λασκαρίδης: Η ιστορία αγάπης με τη γυναίκα της ζωής του

MasterChef 4: Ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού MasterChef

Έχει καταγωγή από το Ζαρό της όμορφης Κρήτης, σύγχρονος και παραδοσιακός, έτσι φτιάχνει και τα πιάτα του.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ολλανδία και εργαζόταν στο χώρο της γαστρονομίας.

Τη δύναμή του την αντλεί από τους δικούς του ανθρώπους, τον παππού και τη γιαγιά του, την αδελφή του και την κοπέλα του, Λότους, από την Ολλανδία αλλά και τα χόμπι του.

Αφού τελείωσε το παιχνίδι για εκείνον, όπως έχει πει, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη χώρα του. Γι’ αυτό έκανε και τα πάντα για να τα καταφέρει μέσα στο διαγωνισμό, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Η Λότους είναι τα πάντα για εκείνον! Ο ίδιος είχε πει άλλωστε πως θα της έκανε και πρόταση γάμου δημόσια.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν την Ολλανδία, εκεί όπου ο Γιώργος αναζητούσε μια καλύτερα δουλειά κι έκτοτε είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

«Ο γάμος θα γίνει έτσι και αλλιώς. Η Λότους θέλω πάρα πολύ να είναι στη ζωή μου και θα υπάρξουν πάρα πολλές ρομαντικές στιγμές που θα μπορώ να τη ζητήσω σε γάμο αλλά αν νικήσω θα το κάνω δημόσια, όπως είχα πει!», είχε δηλώσει ο ίδιος ο Γιώργος Λασκαρίδης στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου», σίγουρος πλέον για τις επιλογές του στην προσωπική του ζωή.

Την υπόσχεσή του φαίνεται πως τήρησε ο Γιώργος Λασκαρίδης και έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Λότους, με την οποία είναι full in love.

Η πρόταση γάμου έγινε, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», στο Άμστερνταμ στις 3 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων της κοπέλας του παίκτη του MasterChef 4 και λίγο αργότερα το επιβεβαίωσε και ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Όταν καταφέρεις να βρεις έναν άνθρωπο, που να τον αγκαλιάζεις σφιχτά ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι, μην έχεις αμφιβολίες αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου.
Εγώ βρήκα τον άνθρωπο μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το μοιράζομαι μαζί σας.
She said yes. @lotusvrijma», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved