MasterChef: Το μακροσκελές κείμενο της Κατερίνας Λένη μετά τον τελικό!
Showbiz

MasterChef: Το μακροσκελές κείμενο της Κατερίνας Λένη μετά τον τελικό!

MasterChef 4: Το ριάλιτι μαγειρικής του Star τελείωσε το βράδυ της Τετάρτης (17/6) και νικητής αναδείχτηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Πολλοί από τους παίκτες που πέρασαν φέτος από το παιχνίδι, έκαναν αναρτήσεις στα social media και ανάμεσά τους και η Κατερίνα Λένη.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο δεν δίστασε να πει το δικό της «μπράβο» στους δύο φιναλίστ.

«Βαθιά συγκινημένη, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, για ένα υπέροχο ταξίδι που σήμερα έλαβε ΤΕΛΟΣ! Αρχικά να συγχαρώ τους φιναλίστ για την επιτυχία τους, την επιμονή και προσήλωση στον στόχο τους. Βαρθαλιτη ένα Μεγάλο Μπραβο για την ΝΙΚΗ ΣΟΥ. Και σε εσένα Σταυρή για όλη σου την συμμετοχή και προσπάθεια και υπομονή και επιμονή!!! Είστε και οι δυο σας εξαιρετικά παιδιά, και έπειτα και μάγειρες! Είμαι σίγουρη, πως η πορεία σας θα είναι εξίσου λαμπρή με τις προσωπικότητες σας! Και τώρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, πολύ δικές μου, ενδόμυχες σκέψεις.. Νιώθω τόσο ευγνώμων!!!!
Για την προσωπική υπέρβαση που τόλμησα και έκανα, και επέτρεψα στον εαυτό μου να διεκδικήσει το Όνειρο!
Ένα όνειρο άκρως προσωπικό.. κι όμως τόσο ανανεωτικό! Ήταν η αρχή για ένα νεο ξεκινημα. Κι όπως έχει πει και ο Μέντορας μου Κ. Κοντιζάς: ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς, σε όσους πίστεψαν σε μένα, και μου έδωσαν την ευκαιρία,να διεκδικήσω το όνειρο μου! Και να εμπνευστώ μέσα από την Μαγειρική...
Να μην σταματάτε ποτέ και πουθενά! Να διεκδικείτε με σθένος αυτά που θέλετε... Γιατί η ζωή είναι Ωραία!!❤️❤️❤️», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved