Γιορτή του πατέρα: Πούμπουρας: Ο πιο γλυκός μπαμπάς! Η ζωή με την κόρη του!
Showbiz

Γιορτή του πατέρα: Πούμπουρας: Ο πιο γλυκός μπαμπάς! Η ζωή με την κόρη του!

Γιορτή του πατέρα: Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς και δεν το λέμε εμείς, το βλέπουμε καθημερινά στο Instagram!

Ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Best Friend’s fear» εδώ και λίγο διάστημα έχει τη χαρά και την ευτυχία να κρατά στην αγκαλιά του την κορούλα του, Κύνθια, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη.

Οι δυο τους, διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους, καθώς λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί και δεν έχουν σταματήσει να κάνουν αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ιδιαίτερα ο Σάββας Πούμπουρας, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει ακόμα και πώς νανουρίζει τη μικρή του πριγκίπισσα.

Από τη μέρα που το μωράκι τους ήρθε στη ζωή, ο Σάββας Πούμπουρας έχει αλλάξει πάρα πολύ!

Πλέον, η βασική και απόλυτη προτεραιότητά του είναι η μικρή και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μπει πιο πάνω.

Προτιμά να κάνει μια βόλτα με την κόρη και το σκυλάκι του από το να πάει για ένα καφέ!

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που τον έχει «τσακώσει» σε κάποια από τις βόλτες τους και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr!

Έχει κάθε λόγο λοιπόν, σήμερα (21/6) που είναι η γιορτή του πατέρα να αγκαλιάσει την κόρη του και να γιορτάσει μαζί της το θαύμα που έζησε!

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει ποστάρει κατά καιρούς ο παρουσιαστής:

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί να νανουρίζει την κόρη του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved