Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω κι εγώ τις φοβίες και τις ανασφάλειες μου»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω κι εγώ τις φοβίες και τις ανασφάλειες μου»

Η Σοφία Βογιατζάκη φοβάται τη μετά κορονοϊό επαφή με τον κόσμο αλλά σε λογικό πλαίσιο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για τις αποστάσεις που κρατάει από τους ανθρώπους και τι τους λέει για να αποφύγει αγκαλιές και φιλιά, ενώ αναφέρθηκε και στα… ψυχολογικά της.

-Φοβάσαι καθόλου τη μετά κορονοϊό επαφή με τον κόσμο, τηρουμένων των αναλογιών και των μέτρων προστασίας;

«Φοβάμαι, αλλά σε λογικό πλαίσιο. Τηρώ όλα τα μέτρα προστασίας, προσέχω, πλένω συνεχώς τα χέρια μου, δεν βάζω ποτέ τα χέρια μου στο πρόσωπο, για κανένα λόγο, ενώ έχω αντισηπτικά μαντιλάκια στην τσάντα μου και μπουκαλάκια με αντισηπτικά παντού. Επίσης, δεν αφήνω εύκολα αγκαλιές και φιλιά, τους προλαβαίνω».

-Δηλαδή;

«Όταν υπάρχουν άνθρωποι που είναι φίλοι μου, ξέρω ακριβώς τι έχουν περάσει, τότε που ήμασταν όλοι μαντρωμένοι μέσα στα σπίτια μας, προσέχαμε κι είναι ασφαλείς. Έτσι, η πρώτη ερώτηση που κάνω είναι: «Κάνεις αγκαλιές και φιλιά;». Αν μου πουν ότι κάνουν... ορμάω, αλλά σε ανθρώπους που δεν ξέρω, τους προλαβαίνω, τους λέω «μακριά κι αγαπημένοι», χαίρομαι που τους βλέπω, κάνω τη χαριτωμένη, αλλά φοβάμαι. Όταν θ' ανοίξουν τα αεροδρόμια με τις πτήσεις από το εξωτερικό, θα έχω ένα λόγο παραπάνω για να φοβάμαι. Από την άλλη μεριά, δεν μπορούμε να μη δουλέψουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ως χώρα τα πήγαμε πολύ καλά. Αισθάνομαι ασφάλεια με τις επιλογές, τις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις, έτσι όπως το χειρίστηκαν η κυβέρνηση, όλοι οι άνθρωποι, ο Τσιόδρας, οι λοιμωξιολόγοι, αυτό που συνέβη. Νομίζω ότι θα έπρεπε να μείνουμε στην καραντίνα άλλες 2-3 εβδομάδες, έτσι θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενη, αν είχε φτάσει σε 10-15 μέρες μετά, να είχαμε μηδενικό αριθμό κρουσμάτων. Αυτό θα με έκανε να αισθάνομαι περισσότερο ασφαλής. Όμως, αισθάνομαι ασφάλεια, γιατί είναι άνθρωποι που ξέρουν καλά τη δουλειά τους κι ό,τι έκαναν για να προστατέψουν τις ζωές μας. Δεν είναι τυχαίο που τα έχουμε πάει τόσο καλά, αλλά πρέπει να προσέχουμε όλοι πολύ, γιατί δεν είναι που έχει τελειώσει, είναι ένα πράγμα που συνέχεια δίπλα μας, δεν ξέρεις από πού και πότε θα σου έρθει και πως θ' αντιδράσει ο οργανισμός σου αν σου έρθει. Φροντίζω, για να μην πάθω ψυχολογικά του αιώνα, γιατί έχω αρκετά ψυχολογικά από μόνη μου, φροντίζω να μην το σκέφτομαι 24 ώρες το 24ωρο. Έτσι, κοιτάζω να προσέχω πάρα πολύ».

-Για ποιο λόγο έχεις...ψυχολογικά;

«Έχω κι εγώ τις φοβίες και τις ανασφάλειες μου. Είχα πει ότι το χειμώνα φοβάμαι να κάνω θέατρο, θέλω να δουλέψω και να κάνω τηλεόραση, που είναι πιο ελεγχόμενο το πράγμα. Φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει... Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει δεύτερο κύμα τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη. Τι θα γίνει το καλοκαίρι; Και τώρα φοβάμαι, αλλά δουλεύω, αλλιώς δεν θα δούλευα ούτε το καλοκαίρι. Πάμε μέρα με τη μέρα, αν τα πράγματα πάνε καλά, σε σχέση με τον ιό, σαφώς και θα δουλέψω, αν είναι επίφοβα... έχω μια φοβία», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved